01 syyskuuta 2007

Kesä 2007

Kesä päättyy aina ilotulitukseen ja siihen että alkaa suunnitella tulevan lukuvuoden opintoja. Niihin se taas päättyi tänään.

Tämä kesä oli aika outo. Ja pitkä. Parempi kuin viime kesä, tosin. Antaisin arvosanaksi 8+. Se ei ole mitenkään kovin huono.

Kesä 2007 alkoi vartijakurssilla, jota vihasin. Vartijakurssi johti ensin siihen, että vartioin Herttoniemen Lidliä transun kanssa. Ja sitten siihen, että vartioin Markkinointi-instituuttia libanonilaisen yh-äidin kanssa. Outoa porukkaa. Jälkeenpäin mietittynä pelkästään hauskaa, totta kai. Mutta silloin todella hajottavaa.

1.6. oli melko lähellä, että olisin päässyt "kunnon töihin". Se olisi tehnyt kesästä varmasti kovin erilaisen. Mutta en päässyt. Onneksi kuitenkin uskalsin ottaa lopputilin ensimmäisestä vartiointifirmasta, ja toisen myötä pääsin sitten jo aivan mukaviin paikkoihin. Missä muussa työssä voit työaikana lueskella lehtiä, katsella netistä elokuvia ja syödä ilmaista ruokaa? (Vaikka oli se silti tylsää.)

Lopputilin ottaminen oli kesän uskaltamisista ainoa, joka onnistui. Toinen uskaltaminen ei oikein mennyt nappiin. Mutta sekin oli silti periaatteessa positiivinen kokemus... kai. En ole vieläkään täysin varma, mitä siitä pitäisi ajatella. Yritän olla ajattelematta.

Tänä kesänä koin monia hyviä aamiaisia, parhaina 12-tuntinen marathon-aamiainen kaverin sisäpihalla ja The Clarencen snobiaamiainen Dublinissa. Myös rapujuhlien jälkeinen aamiainen oli mainio, etenkin puheenaiheiltaan!

Ehdin myös elää 22 kesää ennen kuin kokeilin tupakointia ensimmäistä kertaa! Mielestäni se oli oikein hyvä suoritus. Eikä se ollut niin pahaa kuin kaikki aina varoittelevat. Tuskin silti poltan uudestaan. Lopetan huipulla.

Kesän ehdoton bändi oli The Thrills. Monelle muulle The Thrills oli ehdoton kesäbändi ehkä joskus vuonna 2003, mutta tulin tässäkin asiassa taas jälkijunassa. The Thrillsin musiikki kuvastaa jotenkin täydellisesti kesää 2007 omalta osaltani.

Lataa 'Til The Tide Creeps In ja katso Not For All The Love In The World:

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...