23 syyskuuta 2007

Luokkakokous


Olin odottanut ala-asteen luokkakokousta hieman skeptisin ajatuksin. Viime hetkillä mietin jopa, kannattaisiko mennä ollenkaan paikalle.

Mutta ehdottomasti kannatti! Luokkakokous oli yksi hauskimmista keisseistä pitkiin aikoihin. Pidän todella paljon kaikesta oudosta, ja luokkakokous jos mikä on todella outoa!

En esimerkiksi ollutkaan tajunnut, että ala-asteella luokallani oli yksi maailman ehdottomasti cooleimmista tyypeistä. Tajusin sen vasta eilen. Hieno osoitus siitä, miten oman linjan säilyttäminen tuo hienoja tuloksia - vaikka siinä kestäisi 10 vuotta.

Äärimmäisen harvoin hymyilyttää kävelessä aamuyöllä tihkusateessa kotiin, mutta nyt virnistelin aika paljonkin. Ehdottomasti uudestaan 10 vuoden kuluttua!

3 kommenttia:

Mjallhvit kirjoitti...

Nisse on kieltämättä aika kova, ja vähän vielä hioutunut vuosien varrella. Voi vain arvailla, minkälainen se on 10 vuoden päästä.

Mäkin olin tipalla jättää tulematta, mutta hyvä että päätin toisin.
(Tosin Onnelassa olis takuulla ollut parempaa musiikkia!)

- L

Pete P. kirjoitti...

Toivottavasti sillä on se oma talk show kymmenen vuoden päästä! "Ootsä tehnyt mitään liimakokeita paksusuolisimulaattorilla?"

Ja ei ois Royal Onnelassa takuulla ollut parempaa musaa, en usko, en. Ja olin todella pettynyt siihen että hevifanien osuus paikallaolijoista oli todella suuri. ;-)

Mua yllätti se että tuolla soitettiin oikeesti "vika hidas", en tiennyt että se käytäntö on yhä ihan oikeesti olemassa. Se oli aika tosi outoa, hahaha!

P.S. Erityiskiitos siitä kommentista jota Mr. Ibiza yritti vähän häiritä. Se oli todella hauskasti aseteltu. :-D

Millaisiakohan juttuja niillä oli jotka jäi vielä odottamaan sitä junaa..?

Anonyymi kirjoitti...

Hevifanien osuudessa mätti se, että sitä ei mun nähdäkseni ollut!

PS: Eipä kestä; se asettelu oli juuri niin tarkoin harkittu kuin mihin niissä sielun voimissa suinkin pystyi.

Ja otaksuisin Nißen huolehtineen siitä, ettei juttujen taso kovin tavanomaiseksi vajonnut.

- L

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...