06 syyskuuta 2007

Toinen uni


Näin taas oudon unen viime yönä. Tämä ei ole läheskään yhtä tasokas kuin edellinen - vaan jopa aika mauton - mutta se pitää silti kirjoittaa talteen, ettei se unohtuisi.

Unessa olin yliopiston pakollisella englannin-kurssilla, joka oli tilanpuutteen vuoksi siirretty vanhalle ala-asteelleni. Opiskelijoiden joukossa oli vanha kiinalainen mies, jonka jostain syystä tiesin olevan kiinalainen, vaikka hän näytti täysin länsimaiselta... itse asiassa hän näytti Richard Gereltä. Kiinalainen mies puhui tunnilla omia asioitaan kovaan ääneen, mikä sai minut hermostumaan ja lähtemään vihaisena pois luokasta.

Luokan ulkopuolella istuin penkillä kiukusta pihisten ja selitin jollekin kiinalaisen miehen käytöstä: "Sillä on näköjään vain kaks äänenvoimakkuutta: [nostan yhden sormen pystyyn] täysillä ja [nostan toisen sormen pystyyn] vitun-vitun-saatanan-kovaa!"

Tässä vaiheessa paikalle osui joku vanhoista ala-asteenopettajistani ja sanoi: "Noin ei ehkä saisi sanoa." Taisin herätä siihen.
Ei kovin laadukasta kiroilua. Kapteeni Haddock tuskin hyväksyisi. Mutta toisaalta jos adjektiivin eteen laittaa "vitun-vitun-saatanan", täytyy sitä ainakin tarkoittaa tosissaan. Ehkä siinä kirosanojen määrä voittaa niiden laadun (tai edes monipuolisuuden!).

MP3: New Order - True Faith [lähde]

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...