14 kesäkuuta 2009

Tämä ei nyt oikein toimi...

Yksi kevään näkyvimmistä mainoskampanjoista ainakin bussipysäkeillä ympäri Helsinkiä on ollut Sinebrychoffin uusien Golden Cap -siidereiden julistehyökkäys.

Mainossarjan ideana on esittää joukko sääntöjä, joita rohkean Golden Cap -siiderin juojan kannattaisi vallankumouksellisesti rikkoa, tyyliin "#56: DO NOT STEP ANY FURTHER" tai "#74: DO NOT TRY ANYTHING NEW". Eli siis edelläkävijä-Golden Cap -kuluttaja nimenomaan astuisi edemmäs tai kokeilisi jotain uutta, vaikka kiellot tästä varoittaisivat.

Sinänsä ihan hyvä idea, mutta julistesarjan kolmas osa romuttaa koko konseptin. Sen sääntönä on "#26: DO NOT THINK THE PARTY IS OVER". Jos tämänkin suhteen noudatetaan kahden muun esimerkkisäännön ideaa, mainoksen kohteen nimenomaan pitäisi luulla, että juhlat ovat lopussa.

Juttu on aavistuksen verran monimutkainen, joten on ymmärrettävää, että tällainen virhe on päässyt sattumaan, mutta on hieman noloa, että Golden Cap kompastuu omaan nokkeluuteensa näin laajamittaisessa kampanjassa. Oikeastaan Golden Cap ansaitsisi tästä Keyboard Catin loppusoiton.

5 kommenttia:

dpst kirjoitti...

Hahhah. Itsekin tulee välillä noloja virheitä huomattua mainoksissa. Toi oli oikeastaan aika pahakin virhe jo :D. Tämä ei oikeastaan liity aiheeseen, mutta mitkä on sun mielestä ärsyttävimmät mainokset? Mulla ottaa selvän voiton danoninomainokset ja tietty kaikki dubatut. Pepsimainoksista taas jostain syystä tykkään ja saunalahden.

Pete P. kirjoitti...

Ää, huonoja on niin helppo sanoa, keskitytään ennemmin hyviin. Mä oon tietysti pepsinistinä vähän puolueellinen, muttatää Pepsin työhaastattelupätkä ja saman mustekalamainos on tosi hyviä ideoita ja hyvin toteutettuja totta kai.

Kridelektrik kirjoitti...

Lähes joka kadunkulman bussipysäkillä on joutunut tuon mainoskampanjan ärsyttäviä käänteisiä sääntöjä näkemään. Kieltämättä hupaisa virhe! :D

Anonyymi kirjoitti...

Aaaa vitsit joku muukin on vaivannut tällä päätään! Meikällä kans pisti silmään.

Kiitos, kun jaksat nostaa esille tämmösiä tärkeitä aiheita :-) koitan lukea postaukset, vaikkakin netti vähän hankalammin saatavilla kesäaikaan

torneå

Pete P. kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Joo, onhan toi siiderimainos yksi tämän hetken suurimmista vääryyksistä maailmassa tietty.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...