13 kesäkuuta 2009

Spotify ilman kutsua

Spotify on loistojuttu (itse esimerkiksi tutustuin I Am Klootin superhienoon BBC Sessions -levyyn juuri Spotifyn kautta!), mutta sen varjopuoli on, että käyttäjäksi pääsee vain kutsuttuna. Tätä ennen kutsuja on pitänyt metsästää Googlen syövereistä, mutta nyt on tarjolla helpompikin keino. Eli seuraavaksi neuvon, miten saat Spotifyn käyttöösi ilman kutsua:

1. Siirry tähän web-osoitteeseen. Sivu osaa automaattisesti kiertää suomalaisen IP-osoitteesi ja saa Spotifyn luulemaan, että olet kotoisin Ranskasta, jossa palveluun rekisteröityminen käy ilman kutsuakin. Syötä sivulla olevaan laatikkoon osoite: https://www.spotify.com/en/get-started (Jos saat ruudullesi ilmoituksen, joka kysyy, haluatko jatkaa, klikkaa vain itsesi eteenpäin.)


2. Rekisteröidy Spotify'hin. Täytä kaikki muut kohdat aivan normaalisti, mutta ilmoita postinumeroksesi 69002 ja kotimaaksesi Ranska.

3. Olet nyt Spotifyn käyttäjä! Ennen kuin alat seikkailla loppumattomassa musiikkimatriisissa, käy osoitteessa spotify.com tarkastamassa käyttäjätietosi ja vaihtamassasi kotimaaksesi Suomi ja postinumeroksesi jokin suomalainen postinumero. Muista tehdä tämä vaihto, sillä muuten Spotify lakkaa toimimasta jonkin ajan kuluttua. Kun vaihto on tehty, homma on selvä ja voit nauttia Spotifyn ihmeellisyyksistä! Kuuntele vaikka Oasista, jota dpst:kin kesäisesti kehuu!

P.S. Kiitos Pietarin sivuille kaikista vinkeistä!

14 kommenttia:

Amoena kirjoitti...

Onko toi oikeasti sellainen sivusto, jota ilman ei voi elää tms? Oon kuullut siitä paljon, mutta ikinä ei oo tullut semmosta fiilistä, että toi kutsumattomuus olisi mikään onnettomuus :P

Pete P. kirjoitti...

Siis Spotify on ohjelma, ei sivusto. Mutta siis, no... Toi on hyvä kysymys. Sitä ilmankin voi totta kai elää, mutta se saattaa parantaa elämänlaatua yllättävästikin. Siellä on kuitenkin periaatteessa kaikki maailman musa (Beatlesia lukuunottamatta) kuultavissa laillisesti ja helposti ja kätevästi.

Aavistelisin ehkä, että Spotify saattaisi mahdollisesti jopa olla pitkällä tähtäimellä ratkaisu tähän piratismiongelmaan. Siinä vaiheessa, kun ne tekee Spotifystä version, joka toimii puhelimissa, kovin moni ei oo varmaan enää kiinnostunut cheissaamaan jotain torrentteja musan vuoksi.

Eli: lataa nyt vaan! Kokeile!

dpst kirjoitti...

Oasis: Myös She'S Electric on tosi kesäinen oasikselta! Mikä on sun mielestä kaikista huonoin Oasis levy? Oon tietenkin edelleen Be Here Nowin kannalla. Onko sulla sellasta, oot silti aika kova oasis fani.

Pete P. kirjoitti...

Multa oli Oasis-usko hetkeksi loppua Heathen Chemistryn kohdalla, mun mielestä se on yksinkertaisesti heikko levy. Liikaa huonoja biisejä, esim. Force Of Nature on niiiin tylsä kuin vain laulu olla voi. Siinä vaiheessa meinasin jo luulla, että Noel on ihan menettänyt otteen. Mutta onneksi Don't Believe The Truth näytti sitten, että Oasis pystyy taas tekemään tasapainoisia levyjä ja Dig Out Your Soul'han oli jo aivan erinomainen.

Vuosituhannen vaihde oli ankeaa aikaa, kun Oasis-laatu oli alamaissa ja kaiken maailman Limp Bizkitit jylläsi listoilla.

Amoena kirjoitti...

Mä oon aina ajatellut, että toi Spotify on vaan joku Last.fm:n tapainen juttu :D Kun sinne pitää kerta rekisteröityäkin :P Oon ainakin vähän fiksumpi taas.

Svea kirjoitti...

Damn! Ei toiminut enää. Lueskelin pitkästä aikaa sun juttuja. Mahtavaa!

Pete P. kirjoitti...

Jep, toi Ranska-reitti näyttäis nyt olevan tukossa. Tsekkaapas kuitenkin vielä toiset ohjeet täältä: sama juttu mutta Englannin kautta. Näyttäisi toimivan ainakin toistaiseksi. Toivottavasti saat Spotifyn!

Svea kirjoitti...

Kiitos Pete! Toimii. Vaati tosin vähän koodausta, kun käytän Linuxia. Neroutta. Ja alkua ehdin kuunnella myös sun kesälistasta. Kommentoin kun ehdin kuunnella sen kokonaan.

Anonyymi kirjoitti...

suuret kiitokset...hyvin toimii

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti neuvosi ei auttanut minua. En päässyt tuota linkittämääsi sivua pitemmälle :(

Pete P. kirjoitti...

Moi!

Vaihdoin kohdan 1. linkkiä, kokeilepa nyt uudestaan! Toivotaan parasta!

Anonyymi kirjoitti...

moikka!

ei sulla sattuis olemaan mitään uudempaa linkkiä että sais ton hankittua? tai mitään muuta vinkkiä sen saamiseks? :D

Pete P. kirjoitti...

Moi, anonyymi! Tilanne on tällä hetkellä valitettavasti se, että nää ilmaiset keinot on ilmeisesti kaikki enemmän tai vähemmän tukossa. Yritin etsiskellä linkkejä, mutta mitään ei löydy. Helpoin tapa saada ilmainen Spotify tällä hetkellä onkin tilata maksullinen Spotify (€10) kuukauden ajaksi: kun kuukauden mittainen tilaus loppuu, sinulle jää silti ilmaisversio toimimaan. Suosittelen toimimaan näin.

Tämän postauksen loppuun linkitetystä Pietarin blogista voi lukea asiasta lisää, siellä on paljon keskustelua ja jos tilanteessa tapahtuu muutoksia, siellä varmasti huomataan hyvin pian.

Anonyymi kirjoitti...

SUURET kiitokset tästä ilmasesta linkistä! :) Sain vihdoin ja viimein itelleni sen ohjelman noitten sun ohjeitten mukaan, siis kiitos! Olen jo pitkän aikaa haikaillu sen ohjelman perään mut kärsivällisyys ilmeisesti kannattaa :) Pelastit päiväni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...