25 syyskuuta 2009

Stikap!


Dala Doli feat. Jules Jewel - Stikap

Haluaisin teidän kaikkien tapaavan Dala Dolin. Dala Doli on yksinkertaisesti Suomen paras räppäri. Hänen biittinsä ovat kekseliäämpiä, hänen flow'nsa on sävykkäämpää, hänellä on enemmän karismaa ja hänen juttunsa ovat monitasoisempia kuin kenelläkään muulla. Uskokaa minua: en nimittäin kuuntele suomenkielistä musiikkia ikinä, enkä varsinkaan "Suomiräppiä". Dala Doli on kuitenkin täysin toista maata - aivan omalla tasollaan.

Tietenkin kehun Dala Dolia myös siksi, että olen hänen managerinsa. Mutta ennen kaikkea, rehellisesti, olen fani.

Olemme tehneet kulissientakaista työtä jo pitkään: kehitelleet suunnitelmia, koonneet materiaalia ja hioneet ajatuksia. Stikap on vasta esimakua siitä, mitä on vielä tulossa roppakaupalla. Kannattaa hypätä mukaan jo tässä vaiheessa: Dala Doli tulee vielä olemaan sinullekin tärkeä.

Lisää Dala Dolia Myspacessa ja Facebookissa sekä pian myös osoitteessa daladoli.net. Kaikkein jännittävintä Dala Dolia on kuitenkin seurata Twitterissä...

Räpin seuraava aalto on nousussa ja Dala Doli on sen harjalla.

16 kommenttia:

Riku kirjoitti...

Et ole ilmeisesti koskaan kuullut Asasta? Ota haltuun, tässä mistä aloittaa: Vaaranmaa, Persepolis, Sanat ei tehny tätä laulua ja Suomi prkl.

Pete P. kirjoitti...

Asa on taitava, mutta menee liikaa hippeilyksi.

dpst kirjoitti...

Täähän kuulosti hyvältä. Tuli aika vahvastikin mieleen Loost Koos ja Ruudolf. Super Janne taas tosta kertsistä. Noi myspacessa olevat biisit ovat myös hyviä ja toi video oli just sellanen hauska kuten kunnon räppivideon kuuluukin olla. Niin ja tykkään näistä biiteistä. Muistakaa mainostaa Bassossa!

dpst kirjoitti...

Niin ja Pete***Best sun kannattais todellakin tutustua suomirappiin. Voisit tykkää vaikka noista malmikartanon herroista eli Teflon Brothersista ja sen jäsenistä Eli Heikki Kuulasta ja pyhimyksestä. Esim Heikki Kuula samplaa "niille naisille" kappaleessa Arctic Monkeysia. Tässä linkki: http://www.youtube.com/watch?v=cN63YyYCGCA

dpst kirjoitti...

Haha, kaveri kehus tota mesessä, niin ajattelin pistää nyt Redrumiinkin vielä tuon, "random suomiräp biisien hehkuttelu" topikkiin. http://www.redrum-187.com/content/phpBB2/viewtopic.php?p=73704#73704
Tietääkö Manageri, että milloin tulee levy?

Pete P. kirjoitti...

Hei, kiitos vinkeistä ja Redrumissa hehkuttelusta - tosi kiva! :-)

Levy on valmis, tulee varmasti ennen vuoden loppua. Sitä ennen pian lisää biisejä MySpaceen ja videoita YouTubeen. Nettisivu aukeaa myös toivottavasti pian. Tämä on vasta alkua!

dpst kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
dpst kirjoitti...

Nyt mainitsin yhdessä erittäin suositussa blogissa Dala Dolin, nyt suosio on taattu! Eli omassa. Onko tuleva levy maksullinen vai ilmainen nettijulkaisu? Entä onko kaverisi Kimmo "skrätsäämässä" siinä , kuten eräässä blogitekstissä hänen sitä harrastavansa kerroit? Joka tapauksessa yllättävän hyvää materiaalia.

Pete P. kirjoitti...

Wow, iso kiitos! Me tarvitaan enemmänkin sun kaltaisia sanansaattajia! :-)

Joo, Kimmo AKA DJ Mirkovic AKA Vic Mello on tehnyt biitit suurimpaan osaan Dolin tulevan levyn biisejä ja myös räppää jokusessa.

Levy tulee ilmaiseksi nettiin ja sitä myydään myös edulliseen hintaan CD:nä keikoilla, jos ja kun saadaan keikkoja.

Lauri kirjoitti...

Ei pöllömpi suojatti sulla!

Biitit on loistavia ja flow on Dolilla kunnossa. Ainoo mikä mun korvaan sorahtaa on jotkut enkkuläpät. Muuten nuo kolme Myspacessa olevaa biisiä toimii todella hyvin.

Vilpittömästi uskon, että jos hommat menee oikein, niin Dala Dolilla on valoisa tulevaisuus Suomiräpin "geimeissä". :)

Pete P. kirjoitti...

Kiitos, tää lämmittaa kovasti mua ja varmasti Dolia itseäänkin!

Anonyymi kirjoitti...

Niinkuin täällä jo mainittiinkin, Ruudolf-fiiliksiä ilmoilla. Video selkeesti kuvattu oikeilla suunnilla, niinkuin muutkin hyvät suomalaiset musiikkivideot.

Kyllä Suomessakin osataan, vaikka länsirannikkoa päihittänyttä ei ookaan. OG Ikonen ja Olari-meno on toki parasta paikallista.

t: lokaali

Pete P. kirjoitti...

Jea, seuraava video onkin sitten kuvattu taas vähän eri suunnilla... Helsingissä ja Suomessa on monia kauniita paikkoja. Saari tietysti kaikkein kaunein. :-D

Anonyymi kirjoitti...

Suomiräp tietämyksessäsi taitaa olla vähän parantamisen varaa jos saat tuosta suomen parhaan räppärin. Hyvä blogi muuten toki.

Pete P. kirjoitti...

No, kuka on parempi? Nimiä kehiin?

Anonyymi kirjoitti...

www.mikseri.net/vainoharhashit ..siinä teille PARAS nouseva artisti,PISTE!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...