05 toukokuuta 2011

Live: Japan Disaster Benefit (The Coral, Graham Coxon, Paul Weller, Primal Scream, Beady Eye, ym.), Brixton Academy, Lontoo, 3.4.2011

Tämä on nyt hieman myöhässä, mutta löysin vasta nyt hyvän palvelun, jonka avulla tweeteistä saa tehtyä tallennettavia kokonaisuuksia. Eli tässä on keikka-arvostelu monituntisesta Japani-hyväntekeväisyysspektaakkelista viime kuun alusta:

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pakko sanoa, että hivenen tuli tämä mieleen: http://suomifutisnet.adv1.nebula.fi/phpBB2/viewtopic.php?t=13236

Pete P. kirjoitti...

Hehheh, kiitos!

Twitteristä on nykyään hauska seurata esim. juuri futisraportteja. Esim. Cityn virallinen Twitter on pelipäivinä oikein informatiivinen ja viihdyttävä. Parempi kuin teksti-tv! :-)

Keikoilta on yleensä mahdotonta liveblogata, kun niissä ei ole taukoja. Onneksi tässä oli. Jotkut tietysti kirjoittavat vaikka kesken actionin, mutta se on mun mielestä vähän pääsylippurahojen tuhlausta, jos ei sitten katso.

Anonyymi kirjoitti...

Siis vakavasti puhuen tuo on ihan älytön annos makeaa yhdelle illalle. Minusta kun hiukan hyljeksimäsi Screamkin on aina kaikkien hehkutusten arvoinen. Harkitsin itsekin virtuaalimatkaa jonkin aikaa, mutta sitten ilmaantui muuta pakollista juttua kyseiselle ajalle.

Pete P. kirjoitti...

Joo, nimenomaan ihan älytön kokoonpano. En ole koskaan aiemmin kuullut hyväntekeväisyyskonsertista tai festivaalista, jossa ei olisi yhtään huonoa tai edes semi-vähemmän kiinnostavaa esiintyjää. Vähän toista kuin Elämä Lapselle... ;-)

Kaikki muut tosiaan tuntui pitäneen Screamia parhaana tuolla. Olihan se hyvä, mutta ehkä slotti mahtavan Wellerin jälkeen oli vähän haastava; siinä mentiin niin tunnelmasta toiseen. Weller oli vetänyt tiukan setin virtaviivaista rockia ja new wavea mod-asenteella, ja sitten lavalle tulee Screamin myötä kaikenmaailman hattupäisiä saksofonisteja ja 69 Eyesin jäseniltä näyttäviä poseeraajakitaristeja. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Hetkinen, mikäli nyt puhutaan samasta kitaristista, niin eikös se työn sankarina soittele myös bassoa Beady Eyen keikoilla? ;)

Pete P. kirjoitti...

E-ei, kyllä se on eri tyyppi? Mistään ei löydy infoa, kuka Primal Screamin tämänhetkinen livekitaristi on, mutta Beady Eyen bassossahan on Jeff Wootton (joka on kitarassa Gorillazilla).

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitukseni oli olla vitsikäs, kun minusta se Screamin nuorempi kitaristivahvistus näytti ainakin pari vuotta sitten tukkalaitteessaan melko paljonkin tolta Jeffiltä.

Pete P. kirjoitti...

Ah, heheh, selvä pyy! :-) Saatat olla ihan oikeassa: kummallakin on ehkä vähän liikaa yritystä hiusten suhteen. Vaikea kuvitella esim. Liamia väsäämässä jotain ihme töyhtöjä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...