12 toukokuuta 2006

Herkkuperjantai


Nyt pari sanaa ruoasta. Ensin jotain ennennäkemätöntä, jota luulin ettei tässä blogissa julkaistaisi - resepti!

Thainuudelit á la Pete2ndBest
*1 pussi pikanuudeleita (esim. katkarapumausteilla)
*makeaa thai-tyylistä chilikastiketta
*chilillä maustettua auringonkukkaöljyä (esim. Blue Dragon)

1) Keitä nuudelit ohjeen mukaan. 2) Paista ne keittämisen jälkeen kuumalla pannulla auringonkukkaöljyssä. Pari minuuttia pannulla riittää. 3) Kaada päälle sopiva määrä makeaa chilikastiketta. 4) Syö kuumana.

Kehittelin äskeisen pari viikkoa sitten. Paistettuina nuudelit maistuvat paremmilta kuin pelkästään keitettyinä (vaikka kiinalaisten ravintoloiden paistettujen nuudelien tasoisia ei kyllä itse pystykään tekemään...luulisin), ne ovat tavallaan tuplakuumia keittämisen ja paistamisen jälkeen.

Sitten muuta: Kotijäätelö eli Jäätelöauto on laskenut hintojaan! Tavallisten Sandwichien ja muutaman muun tuotteen hinta oli laskenut jo aiemmin, mutta nyt myös Sandwich 2in1 (vaniljaa ja minttua) on saatavissa alennettuun hintaan €6/12kpl! Hyvä diili!

Ja lopuksi täytyy vielä kehua Cafe Picnicin klubileipä-ateriaa! Leivässä on n. 4 kerrosta (vai olisikohan jopa viisi?) ja se maistuu Pepsin kanssa loistavalta - kannattaa kokeilla! Se on sitä paitsi Sara La Fountainin suunnittelema (jooh...)! Mutta Cafe Picniceistä sellainen huomio, että todella harvassa sellaisessa on ulkoterassia. Forumin katolla on ja Lippulaivassa myös, mutta onko muualla? Bongaa terassillinen CP ja kerro siitä täällä!

Kuunneltavaa tänään:
Elbow - Forget Myself
Catatonia - Stone By Stone
Catatonia - Long Time Lonely

1 kommentti:

Tankearkivet kirjoitti...

juhii.. olin pete dohertyn keikalla...toissapäivänä.. veti mahtavan shown.. kirjotan siitä enemmän blogissa. tsazu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...