04 toukokuuta 2006

Kaikki hyvin



Nyt kun "koulu" loppui ja "kesäloma" alkoi, on ainakin vielä loman toisena päivänä sellainen fiilis, että kaikki tuntuu hyvältä. Kaikki biisit kuulostavat hyviltä (jopa ö-luokan "brittipop" kuten Brainpool), kaikki tytöt näyttävät hyviltä ja kaikki vitsit tuntuvat hyviltä ("Kumpi oli ensin: kanahaukka vai munahaukka?")! Vaikka viime yönä nukkui vain 5 tuntia, ei silti väsytä paljon yhtään.

Tietysti se on vain alkuhuumaa, ja kohta mikään ei taas tunnu miltään. Tästä pitäisi nyt varmaan ottaa kaikki mahdollinen irti ja aloittaa jotain projekteja, joihin tarvitaan motivaatiota, koska tällä hetkellä sitä löytyisi vaikka mihin. Voisi vaikka alkaa säveltämään uudestaan. Vapun kohokohta minulle oli se, kun paras ystäväni ja entisen bändini laulaja kehui vanhoja biisejämme minulle ja perusteli kehunsa vakuuttavasti. En ole pariin vuoteen säveltänyt mitään, mutta nyt voisi aloittaa uudestaan, koska tällä hetkellä roskakin kuulostaa hyvältä.

Tänään keksin myös paljon aiheita, joista pitää blogata piakkoin. Muistiin itselle: "musiikin abandonware" ja "...se oli hai, huh-huh-huh-hui!".

Kuunneltavaa tänään:

Brainpool - A Proper Education (mahtavan hölmöt sanat kertosäkeessä: "I've got a proper education / I was majoring in economy / I've got a job at the United Nations / And my boss is playing squash with me / ...And I don't need your love!")

The Streets - It Was Supposed To Be So Easy

Gay Dad - My Son Mystic

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Käkää, miten sä voit väittää että Brainpool olis ö-luokkaa. Sehän on niin kurko pändi ettei mitään rajaa!

Tai no.. kurkokamaa ainakin nostalgia-arvoltaan. :D Those were the days!

Kesän tulolla on sellainen kummallinen hyvää fiilistä tuottava vaikutus. Pidähän siitä kiinni kun se kerran sulla jo näpeissä on! :)

Pete P. kirjoitti...

Joo siis nostalgisella ja fiiliksellisellä tasollahan se on laatukamaa (koska biiseistä tulee hyvä fiilis, niin eihän se huonoa voi olla?) mutta onhan se musiikillisesti aika hirveätä pastissia. ;-)

Sister C'mon on kyllä myös loistava! Ja Kaskin soololevy Wrestling My Case (mikä nimi!?) on myöskin aivan oikeastikin hyvä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...