21 toukokuuta 2006

Stone Roses -demoja saatavilla


Torrin loistavasta blogista http://torr.typepad.com/weblog/2006/05/stone_roses.html voi ladata The Stone Rosesin varhaisia demoja.

Joukossa on mm. versiot kappaleista She Bangs The Drums ja Waterfall vuodelta 1986, jolloin molemmissa kappaleissa mm. kertosäkeet olivat melko erilaiset kuin lopullisissa versioissa kolme vuotta myöhemmin.

Lisäksi tarjolla on julkaisematon kappale The Sun Still Shines myöskin vuodelta 1986. Biisi on melko tyypillinen melodinen rallatus, mutta tämäntyylisten kappaleiden tekemisessä parivaljakko Brown/Squire oli muutaman vuoden niin ylivertainen, että tällainenkin helmi oli varaa jättää kokonaan julkaisematta. Mp3-tiedosto ei ole kovin hyvälaatuinen, mutta heikko äänenlaatu ei vähennä musiikin hienoutta.

Netistä löytyy myös upea analyysi Stone Rosesin pressikuvien intertekstuaalisuudesta. http://www.pdmcauley.co.uk/Analysis/Pennie.htm Tämä panee miettimään kaikkia syvällisiä piilomerkityksiä, joita niinkin "pinnalliseen" asiaan kuin pop-yhtyeen valokuviin voidaan liittää. Kannattaa tutkia!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...