17 toukokuuta 2006

Pekoni, Daim ja Bono


Tänään mielessäni on kolme asiaa:

Miksi pekonipakkaukset ovat niin suuria? Yhden hengen talous joutuu syömään pekonia ainakin kolmena päivänä saadakseen pakkauksen tyhjäksi. Ei varmaan ole kovin terveellistä, mutta minkäs sille voi. Vähempikin riittäisi.

Kaupoissa on nyt erikoiserä valkoista Daimia. Se on todella hyvää. On myös tummasta suklaasta valmistettua Daimia. Sekin on hyvää.

Bono on taas näkyvästi esillä mediassa arvioimassa Afrikan AIDS- ja velkatilannetta ym. Katsoin juuri BBC Worldiä ja Bono oli siellä. Hänen asiansa on totta kai hyvin tärkeä ja vakava, mutta en voi mitään sille, että itse odotan koko ajan että hän laulaisi edes pienen pätkän vaikkapa With Or Without Youta. En pysty keskittymään sanomaan.

Kuunneltavaa tänään:
Dirty Pretty Things - The Enemy

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Valkoista Daimia? Tummasuklaista Daimia?

Lääh, tää lähti kauppaan ny. Kiitos tiedosta - yleensä se olen juuri minä joka spottaan sieltä kilometrin mittaisesta hyllystä jokaisen pienimmänkin karkkiuutuuden, miten on voinut tällainen tärkeä uutinen mennä ohi?! :D

Pete P. kirjoitti...

Daim on siitä loistava, että se on basiccinakin niin hyvää että se on mahtava pohja mille tahansa makukokeiluille. Joskus pari vuotta sitten oli sitä appelsiini-Daimia, sekin oli hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»

Anonyymi kirjoitti...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...