17 huhtikuuta 2007

Edellisiin liittyen

The Zimmers - My Generation

Tässä on nyt viime aikoina puhuttu vanhoista ihmisistä ja The Who'sta ja kaikesta. Ja sitten YouTubesta löytyi tällainen video, jossa koko teema yhdistyy. Laulajat ovat kai jotain 90-100 -vuotiaita. En tiedä onko tämä oikein hauska - ja jos on, niin missä mielessä. Mutta kumminkin...

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mä oisin kaivannut enemmän niitä mielenosoituskylttejä. näiden vanhojen ihmisten suuhun kävi kyllä lause i hope i die before i get old. He olivat vanhoja, mutta elämän iloisia ja toimintakykyisiä. Pahin olisi ikään kin edessä, jos ei saisi kuolla ennen.

eilen puhuttiin kaverin kanssa tosi pitkään hautajaisista. että tää on tää teema nyt.

Anonyymi kirjoitti...

pete 2nd best on oikeasti itsekin WANHA TYYPPI!

Pete P. kirjoitti...

Nyt hoksasin mikä tuossa videossa ärsyttää. Siinä taas laitetaan vanhukset yhdeksi isoksi laumaksi, tuollaiseen joukkoon.

Itse en ainakaan vanhana halua hengata pelkkien toisten vanhojen kanssa. Ihmisiä on aika typerää luokitella iän mukaan. Ja se alkaa jo hyvin pienestä pitäen, tietysti.

Jos ajatellaan vaikka sellainen tilanne, että joutuisin paikkaan jossa olisi 11- ja 64-vuotiaat Beatles-fanit ja 21- ja 22-vuotiaat, jotka pitäisivät aerobicistä ja death metallista, niin kyllä mieluummin menisin juttelemaan 11-vuotiaalle ja 64-vuotiaalle kuin noille oman ikäisilleni.

Anonyymi kirjoitti...

ihmisiä niputetaan aina iän mukaan. yksi yliopiston hieno juttu on se, että eri-ikäiset hengaa yhdesssä muitta mutkitta, minä olen meidän piireissä niitä harvoja, jotka vasta täyttää 20 ja sitten on jonkinveran niitä päälle nelikymppisiä, eikä siinä mitään. myös blogailussa on siistiä se, että pystyy sisäistämään eri ikäisten ihmisten elämän kokemuksia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...