21 huhtikuuta 2007

Vaisua

Olinpa vaisuilla sitseillä eilen! Tai siis itse sitsit olivat erittäin kivat, ruoka oli todella hyvää, jne. mutta itse olin kovin vaisu. Eli en ollut vaisuilla sitseillä, vaan vaisuna sitseillä. Niin.

En oikein osaa sanoa, mistä se johtui. En vain päässyt oikeanlaiseen fiilikseen. Mihinkään keskusteluun, johon olisin halunnut mukaan, en keksinyt mitään alkusanottavaa; mihinkään keskusteluun, missä halusin pysyä mukana, en keksinyt mitään jatkosanottavaa, ja mihinkään keskusteluun, josta halusin pois, en keksinyt mitään loppusanottavaa. Todella vaisu suoritus.

Siihen tyttöön, josta olen aiemmin tässä kirjoittanut, ei ole kyllä mitään fiiliksiä jäljellä. Se tunne vain meni jotenkin ohi. Mutta aina tulee uusi tilalle. Tämänkertainen on vähän hankala. Eilen piti oikein lähteä loppuillasta pois tanssisalista, etten vain olisi tehnyt mitään radikaalia.

Toisaalta pitäisi varmaan juuri tehdä jotain radikaalia...

No, joka tapauksessa, ilta oli ihan kiva mutta olisin itse saanut olla kivempi. Aina ei vain jotenkin pääse tarvittavalle tasolle.

Päivän MP3: Pulp - Ansaphone [lähde]

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti pitää tehdä jotain radikaalia. Se tosin saattaa johtaa siihen, että lopetat blogin pitämisen. Se olisi harmi.

Pete P. kirjoitti...

Ha ha ha ha

Tää juttui ois kuitenkin niin radikaali, että et uskoisi. En voi kertoa.

Anonyymi kirjoitti...

Mä suosittelen viisaan Antin tavoin kaikkeen radikaaliin toimintaan ryhtymistä. Anna kevään innostaa -yllätä itsesi ja kenties joitain muitakin :-)!

Diego Manuel Rodriguez kirjoitti...

Hello I am writting from www.diegomanuel.com.ar

I know that you have got an image of my painting in your blog (painting: el eternauta)

Perhaps you want to buy the painting.

Or buy a signed print (30 x 42 cm) of this painting, Price: 45us$.

Takes this opportunity

Thank you for your interest and promotion of my art.
Diego Manuel
contact@diegomanuel.com.ar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...