19 huhtikuuta 2007

Subtv:ltä


Subtv on alkanut näyttää mainoskatkoilla Markku From Finland -sketsejä. Markku on siis siirtynyt YouTuben kulttipiireistä suoraan mainstreamiin.

Itseäni Markun jutut eivät aivan tajuttomasti naurata - korkeintaan hymähdyttävät - mutta hahmona Markku on kyllä ihan hyvin luotu. Ensinäkemältä Markusta tuli mieleen alkuaikojen Krisse Salminen, kun ei voinut olla aivan varma, onko kyseessä tosi vai vitsi.

Toinen Subtv:seen eli jotenkin aiheeseen liittyvä juttu on se, että Conanissa oli eilen soittamassa amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Joseph Arthur yhdessä Lonely Astronauts -yhtyeensä kanssa. Itse en ollut Arthurista aiemmin kuullut, vaikka hän on ilmeisesti ollut mm. Shrekin ja O.C.:n soundtrackeilläkin. Conanissa soitettu kappale Diamond Ring kuitenkin teki vaikutuksen rennossa Rolling Stones -tyylisessä rullauksessaan - jotenkin tuli mieleen hieno ja unohdettu New Radicalskin. Lisäksi herra Arthurilla oli cooleja Liam Gallagher -keekoiluliikkeitä ja rehvakkaat aurinkolasit. Hyvä kokonaisuus siis.

Lataa Diamond Ring tästä, lähteenä oli tämä blogi. Katso Diamond Ring Conanissa tästä.

P.S. Ihmiset, pitäkää näinä päivinä neljä euroa käteistä käsillä: Kevätpörriäisen myyjät ovat nyt liikkellä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kevätpörriäinen voisi piristää. Kannun sivut ovat paskana, kompetenssia ei mulla ole mihinkään ja kandikin on tekemättä. Nyyh.

Tapan varmaan sen kakunkin. En haluaisi. Se on niin hauska ajatus.

Pete P. kirjoitti...

Oon nyt lukenut ehkä 1/3 Kevätpörriäisestä (se on aika paksu... ja sitä on yllättävän hankalaa lukea kun joutuu keksimään välimerkit itse) ja voin kyllä suositella! Sekopäisiä juttuja! Lapset on niin dunkkuja.

Siitä kakusta... Paistoin omani eilen. Siitä tuli... öhh... ihan kiva. Mutta ei enempää kuin ihan kiva. Ja muutaman päivän kuluttua sulla on stressiä kun joudut miettimään kenelle 4:lle annat sen (vai heitätkö vaan heti roskiin).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...