14 joulukuuta 2007

Hmm... mmmh...

Otsikkoja on aina vaikea keksiä. Nyt ne ovat näköjään tippuneet jo tuollaiselle tasolle.

Tulin taas äsken kirjastosta. Ehdin saada esseen valmiiksi juuri ennen aivan vihoviimeisen bussin lähtöä.

Ainakin kaksi naisopiskelijaa itki kirjastossa klo 23 - 1.30 välillä. Ja tämä vain yhdessä kerroksessa. Siellä on öisin hyvin outo tunnelma.

Tuli taas mieleen tuhat (tai ainakin neljä) asiaa, joista piti kirjoittaa blogiin, mutta tällä hetkellä en muista yhtäkään.

Paitsi sen, että pääsin päivällä osallistumaan aivan mahtavaan keskusteluun! Se alkoi ruokapöydässä melko normaaleista lähtökohdista: siitä, oliko kukaan paikallaolijoista miettinyt vielä joululahjoja ja siitä, halusiko kukaan syödä purukumia. Hyvin nopeasti se kuitenkin johti tavattoman yksityiskohtaiseen suunnitelmaan siitä, miten pitää perustaa yritys nimeltä AB JHY OY, jonka toimialana on lähettää marsujen polkemilla raketeilla kulkukoiria ja vaaleahiuksisia Niini-nimisiä tyttöjä avaruuteen mm. ilmastonmuutoksen, nälänhädän ja liikakansoituksen estämiseksi. Yrityksen toiminta sekä pelastaa maailman että auttaa tuotoillaan rahoittamaan sen perustajalle omistetun, loputtomat purukumivarannot sisältävän mausoleumin rakentamisen.

Se oli hyvin mielenkiintoinen keskustelu. On vähän vaikea kuvata sitä tässä niin että siinä olisi mitään järkeä. Mutta siinä oli järkeä. Tuollaiset keskustelut ovat elämän suola. Voisipa sellaista tehdä työkseen...

Muuta: Äsken kotimatkalla huomasin, että Lasipalatsiin oli avattu entisen R-Kioskin tilalle pieni kauppa nimeltä Pick-a-Deli ja se oli auki vaikka kello oli kaksi yöllä! Ja se on ilmeisesti auki kello viiteen asti! Asiaan täytyy tutustua vielä tarkemmin, mutta vaikuttaa lupaavalta. Juuri jotain tämänsuuntaista on kaivattukin.

Ja muuta: Asun ehkä maailman tylsimmällä kadulla. Nyt yöbussilta kävellessäni huomasin sen taas. Yleensä kuljen viereistä samansuuntaista katua aivan loppuun asti ja käännyn vasta viimeisestä mahdollisesta kulmasta kotikadulleni. Mutta nyt kävelin jostain syystä koko matkan omaa katuani ensimmäistä kertaa useaan kuukauteen ja se on oikeasti aivan järkyttävän tylsä! Ainakin 50 kilometriä tyhjillään olevia teollisuusrakennuksia... se tuntuu loputtomalta.

MP3: Blur - Caravan [lähde]

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sä olet ahkera mies. Olen itsekin aika onnellinen siitä, että lähi-Siwani muuttui sellaiseksi 7-23 siwaksi. Nyt sieltä saa paljon parempia juttujakin.

Pete P. kirjoitti...

Joo, Siwat on tehneet aikamoisen profiilinkohotuksen... se Valtsikankin läheinen Siwa on nykyään oikeesti tosi jees. Gerenmoiset sandwich- tms.-valikoimat ja 2 kassaa niin pienessä kaupassa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...