06 joulukuuta 2007

Toisena iltana peräkkäin

Koska eilisestä Controlista jäi jonkin verran karkkia yli, menin tänäänkin elokuviin. My Blueberry Nights alkoi todella lupaavasti, mutta oli lopulta kokonaisuutena kovin ohut.

Norah Jones näytteli kohtalaisen vakuuttavasti, mutta hänen hahmolleen ei ollut kirjoitettu oikein minkäänlaista taustaa, joka olisi saanut katsojan välittämään elokuvan tapahtumista. Jude Law ja muut sivuhahmot olivat paljon monitasoisempia ja kiinnostavampia.

Parasta elokuvassa oli New York -tunnelma, mutta sitä oli alun jälkeen kovin vähän. Memphis vaikutti vain pysähtyneeltä ja tukalan kuumalta, ja Nevada tylsän ruskean pölyiseltä. Voitaisiinkohan DVD:lle laittaa jonkinlainen vaihtoehtoinen versio, jossa Jude Law on pääosassa ja joka tapahtuu enimmäkseen New Yorkissa..?

Olisin itse asiassa halunnut mennä katsomaan Rottatouillen, mutta siitä ei ollut tänään iltanäytöksiä. Lisäksi jäin vahingossa bussista pois Tennispalatsilla, vaikka elokuva oli Kinopalatsissa. Piti sitten juosta Kampista Kaisaniemeen.

MP3: Craig Armstrong feat. Evan Dando - Wake Up In New York [lähde] Kuulin tämän ensi kertaa kesällä, kun kaverini väitti että tämä on paras New York -biisi ikinä. Olin alkuun hyvin skeptinen moista väitettä kohtaan, mutta hän oli oikeassa.

"I'll meet you in New York
By the drugstore on First Avenue
And then we will lie down
With the buildings all around..."

P.S. Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aika hyvä biisi. sopii päivän mielenalaan. mennääks leffaaan sit kun tuun? -n-

Pete P. kirjoitti...

Harmi että se sopii sun mielenalaan. Ois kivempi jos sun mielenala ois joku kivempi. ;-)

Mennään vaan! Mikä päivä tuut? Oliks se 21.12. vai miten se meni? No 21. päivä (perjantai) ois joka tapauksessa Magic Numbers Tavastialla, aattelin että sinne vois vaikka mennä?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...