28 joulukuuta 2007

Parhaat 2007: Yleiset

Vuoden 2007 kaksi parasta yleistä asiaa: sänky ja Helsinki. [Edit 29.12.: täytyy vielä lisätä aamiaiset!]

Sänky: Hankin kesällä uuden sängyn, ja se paransi elämänlaatua huomattavasti. Hyvässä sängyssä nukkuu hyvin, näkee hyviä unia ja saa päivälle hyvän aloituksen ja lopetuksen. Monesti oli sellaisia päiviä, ettei halunnut mitään muuta tehdäkään kuin vain maata sängyssä. Entistä paljon leveämmästä sängystä oli hyötyä etenkin silloin, kun oli kipeänä: sänkyyn mahtui kirjoja, nenäliinoja, kaukosäätimiä ja muuta sälää ja silti siinä mahtui vielä nukkumaankin. Suosittelen lämpimästi kaikille nukkumista harrastaville hyviin välineisiin panostamista!

Helsinki: Toinen tämän vuoden selkeistä teemoista oli se, että Helsingissä oli hienoa olla. Ja aina, kun palasi jostain muualta takaisin Helsinkiin, tuntui hyvältä ja oikealta tulla takaisin. Joskus aiemmin paluut ovat saattaneet tuntua tylsiltä ja masentavilta, mutta tänä vuonna asia oli toisin. En ollenkaan tiedä, mistä se johtui, mutta niin vain oli. Kaupungissa oli hienoa huomata muutoksia ja pysyvyyksiä, esimerkiksi miten katutöitä valmistui, miten kirjakaupoista tuli Subway-myymälöitä tai miten Ateneumin kulman kattilanrummuttajamies jaksaa vuodesta toiseen kolistella omalla paikallaan.

Aamiaiset: Hyvät aamiaiset ovat hyviä joka vuosi, mutta tänä vuonna oli poikkeuksellisen monta poikkeuksellisen laadukasta tai muuten vain poikkeuksellisen hauskaa aamiaistilaisuutta.

MP3: Klaxons - Golden Skans [lähde]

Täältä voi katsoa muutaman hienon Helsinki- / kuumailmapallovalokuvan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

jee listoja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...