13 syyskuuta 2008

Dig Out Your Soul -klipit kuultavissa!

Japanin Sony Music tarjoaa sivuillaan kuultavaksi n. 40-sekuntiset pätkät kaikista Oasiksen tulevan Dig Out Your Soul -albumin kappaleista!

Lyhyistäkin klipeistä voi varmuudella sanoa ainakin sen, että tällä kertaa Oasiksella on uusi soundi. Bändi kuulostaa monellakin tapaa erilaiselta kuin ennen. Melkoinen yllätys!

Biiseistä parhailta vaikuttavat tällä hetkellä massivinen avausbiisi Bag It Up ja Liamin upea I'm Outta Time.

Liam & Patsy Recreation Club on järjestämässä koko levyn Suomen ensimmäistä ennakkokuuntelutilaisuutta erittäin pian. Lisää infoa pikapuoliin mm. täällä ja MySpacessa.

EDIT 15.9.
YLLÄOLEVA LINKKI KAPPALEISIIN EI (EHKÄ) ENÄÄ TOIMI, MUTTA TÄMÄ TOIMII!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Törkeän hyvältä kuulostaa koko roska, tai sitten klippien saksija on vaan osannut hommansa. Ite yllätyin itse asiassa juuri päinvastaisesti, siitä että muutokset taitaa sittenkin olla suht vähäisiä. Näyttää heijastuvan myös fanien reaktioissa, jotka ovat melkein pelkästään innostuneita; levystä ei ehkä sittenkään tullut jengiä voimakkaasti jakavaa esim. väitetyn kokeilevuutensa johdosta.

Salla kirjoitti...

Saa kertoa mitä ne suuret muutokset olivat, mun kuuloluut kun ei sellasia rekisteröineet. :)

Pete P. kirjoitti...

Onhan tossa ihan selkeästi sellainen rytmikkäämpi ja paljon ennakkoluulottomampi linja. Toki siellä on se perinteinen melodisuus ja asenne, mutta nyt ne tuodaan esille paljon hauskemmin ja rohkeammin kuin oikeastaan ikinä. Ainakin mun korviin tämä kuulostaa jotenkin tosi vapautuneelta ja rennolta.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt menee jo vahvasti hifistelyn puolelle, mutta huomasinpa että The Turningin klipissä juuri alkamassa oleva soolo kuulostaa ihan Better Let You Known vastaavalta - siis aivan vatun hyvältä. Muuten kyseisestä biisistä tulee mulle mieleen soundien ja meiningin puolesta jostain syystä Roll With It - oikein mainio mielleyhtymä sekin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...