24 syyskuuta 2008

Kiirettä, asioita, jotain

Tämän blogin tämänhetkinen tila ei tyydytä minua.

Ensinnäkin, pitkä ja asiantunteva, lauantaiyönä kirjoitettu The Verve -postaus katosi. Se oli vastaus Heikki Romppaisen edellisessä Nytissä kirjoittavaan levyarvioon. Kadonnutta kirjoitustani ei löydy mistään välimuisteista, enkä jaksaisi kirjoittaa sitä kokonaan uudelleen. Pääpointit kuitenkin olivat, ettei The Verven uutta Forth-levyä pitäisi verrata Urban Hymnsiin ja että Urban Hymnskään ei itse asiassa ollut helppo, "popralleja" sisältävä levy, vaikka se päälle päin siltä vaikuttaakin. Forth on siis hieno ja toivottu paluu yhdeltä aikamme hienoimmista rock-yhtyeistä ja se yhdistää toimivasti The Verven vanhat ja uudet huippupiirteet.

Ahaa, postaus ei kadonnutkaan aivan kokonaan internetin mustiin aukkoihin, vaan avulias Minja pelasti sen hienolla vinkillään! Kiitos!

Luulen, että postausten katoaminen johtuu siitä, että niissä on linkkejä mp3-tiedostoihin. Levy-yhtiöiden edustajat taitavat nykyään katsastaa blogeja ja poistaa sellaiset postaukset, joissa on mp3:sia, vaikka ne eivät olisi suoraan edes juuri tässä kyseisessä blogissa sijaitsevia, vaan pelkkiä linkkejä. Ymmärrän ajatuksen, mutta olisi vain kovin mukavaa, jos tästä informoitaisiin (edes jälkikäteen!) eikä postauksia vain katoilisi yhtäkkiä.

Tästedes en siis varmaankaan enää laittele tänne mp3:sia, vaan pelkästään linkkejä kappaleiden YouTube -videoihin. Ainakin toistaiseksi. Tässä aiheeseen liittyvä The Verven Valium Skies.

Muutenkin viime päivät ovat olleet kovin kiireisiä. Kesätyöni loppui viime perjantaina, mutta eräs projekti jäi sen verran kesken, että jatkoin sitä vielä maanantaina. Firman IT-osasto vain oli siinä uskossa, että olin lopettanut jo perjantaina, joten mm. sähköpostitilini oli suljettu. Vietin siis maanantai-päivän ravatessa kahden toimiston väliä USB-tikun kanssa, koska tiedostoja piti siirtää, vaikka posti ei kulkenutkaan.

Olen luultavasti jatkamassa töitä vielä samaan aikaan opiskelujenkin kanssa. Se vähän pelottaa. Jotenkin tuntuu siltä, että koko kesä on ollut aivan älyttömän kiireistä ja kiireen helpottamiseen ei varmaankaan auta se, että tekee töitä ja opiskelee samanaikaisesti. Mutta nähtäväksi jää, miten tämä asia kääntyy. Teoriassa se voisi toimia erinomaisestikin ja tuoda miellyttävää täytettä rahatilanteeseeni. Olen jotenkin nykyään hieman rahanahne, ajattelen rahaa melko usein. Ehkä pian, kun selviää, mistä sitä tulee ja milloin ja minkä verran, alan ajatella jotain muuta.

Nämä ovat muutenkin sellaisia juttuja, että aina välillä mielessä pyörii enimmäkseen vain yksi suurempi teema. Joskus kesällä koin pahaa omaatuntoa siitä, etten harrasta tarpeeksi liikuntaa. Nyt olen viimeisen kolmen viikon aikana käynyt lenkillä ehkä yhden kerran, mutta silti en ajattele asiaa ollenkaan. Eli kaikki päähänpinttymät ovat jotenkin melko satunnaisia ja turhia. Mutta rasittavia ne ovat silti.

Ja sitten U23D! Olen käynyt katsomassa sen nyt kaksi kertaa ja voisin käydä vaikka kolmannenkin! 3D-efekti tekee konserttielokuvakokemuksesta hyvin intensiivisen ja elämyksestä melkein jopa paremman kuin varsinaisessa konsertissa. Kuvakulmat ovat aivan loistavia ja tunnelma todella tiivis! Ja elokuvassa kuvattu keikkasetti on sen verran kova, että sitä jaksaisi kyllä kuunnella ilman 3D:täkin.

Ainoa huono puoli asiassa on se, että pääkaupunkiseudulla elokuva pyörii vain "viihdekeskus" Flamingossa Vantaalla. Se on aivan kamala paikka. Kuin ankea Ruotsin-laiva kuivalla maalla, höystettynä S-ketjun amarilloilla sun muilla keskinkertaisilla keskiluokan muonakaukaloilla sekä hirveällä yökerholla, jossa esiintyy syksyn mittaan mm. Village People ja sellainen tasokas suosikkiduo kuin Dr. Alban & Haddaway. Flamingo on siis hyvin ahdistava paikka, siellä ollessa tulee jotenkin paha olo.

No, hmm, eipä muuta tällä kertaa. Haluaisin kirjoitella paljon enemmän, ihan randomimmistakin asioista. Ne ovat hauskempia. Nyt on vain ollut niin kiireistä. Toivottavasti kiire laantuisi pian. Tällä hetkellä elämä tuntuu vähän kaoottiselta. Haluaisin vähän järjestystä, vaikka siihen liittyisi tylsyyttäkin.

2 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Luen blogiasi google readerin kautta, ja se The Verve-postaus on siellä yhä tallessa ja luettavissa..

Pete P. kirjoitti...

Kiitos hei todella todella paljon! Kiitos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...