05 syyskuuta 2008

Kuinka ahne voi ihminen olla?

Voitin unessa €7,000,000 hedelmäpelikoneesta ja huolehdin silti, olisikohan siinä tarpeeksi.

Myöhemmässä aamuyön unessa keksin ilmeisesti loistavan bisnesidean: metsiin pitää sijoitella suomalaisia klassikkomaalauksia ja veloittaa ihmisiltä maksu niiden valokuvaamisesta.

Viimeisessä, kesken jääneessä unessa, esitin kaverilleni yhteiskuntapoliittistaloudellisfilosofisen perustavanlaatuisen kysymyksen: kaatuisiko opintotukijärjestelmä, jos kaikki nostaisivat täydet tukisummat? Vastaus oli, että tuskinpa, mutta vangeilla on kyllä aivan liian hyvät olot: he voisivat nukkua "teltoissa, polvet kiinni toisissaan – koska pitävät siitä ja ovat tottuneet sellaisiin oloihin".

Sitten nukuinkin venekatoksessa vankien kanssa ja katoksen edustalla ollut riisin näköinen hiekka syttyi palamaan.

Joku ehti sammuttaa sen juuri ennen kuin herätyskello soi.

MP3: Beta Band - Dry The Rain [lähde]

Muuta: Haluaisin ehdottomasti tällaisen paperikassin kaupassa asioidessani.

Vielä muuta: Pakko sanoa, että The Rasmuksen uudessa singlessä on melkoista hittipotentiaalia. Kappale ei missään nimessä ole suosikkityyliäni, mutta on pakko nostaa hattua biisille, jonka jokainen osa voisi olla kertosäe jossain toisessa biisissä!

The Rasmus - Living In A World Without You

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rasmus on heränny henkiin ihan uudella tavalla. Vaikka kuinka bändistä pitääkin, niin lienee pakko myöntää että viime levy ei niin paljon muistoja jättänyt. Heidän musiikkinsa ystävänä odotan Black Rosesia todella suurella mielenkiinnolla.

ps. Funky Jam on ehkä universaalin kovimpia vetoja ikinä! Kannattaa joskus etsiä sanat saapuville. Täyttä timanttia :-)
t.torneå

Pete P. kirjoitti...

Jopas on melkoisen anarkistiset sanat! Ihan hauskat.

Paras Rasmus-biisihän on tietenkin ehdottomasti Liquid.

Anonyymi kirjoitti...

Muistan että olet aiemminkin ollut sitä mieltä :-) Minun on hankala nostaa mitään kipaletta kaikkien muiden yläpuolelle, mutta kieltämättä Liquid on yksi hienoimpia luomuksia ikinä, pidän myös demo-versiosta paljon. Ja se sentään oli aika varhais-Rasmusta.
t.torneå

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...