27 syyskuuta 2008

Normipäivä / Tulossa vanhaksi (Kupongit)?

Tänään oli ensimmäinen arkipäivä yli neljään kuukauteen, kun en ollut töissä. Ei sinänsä mikään kovin ihmeellinen asia yleisesti tietenkään, mutta en vain ole tottunut olemaan näin pitkiä yhtäjaksoisia pätkiä töissä.

Tavallinen normipäivä pitkästä aikaa tuntui todella hyvältä. Sai nukkua myöhään, lukea Hesarin rauhassa ja silti ehti vielä nähdä siskoa ja lukea tenttiinkin.

Mielestäni työviikon ei pitäisi muutenkaan olla viisipäiväinen. Muodottomia arkivapaita tarvitaan: ne ovat juuri niitä päiviä, jolloin parhaat ideat syntyvät.

Tai eivät tietenkään aina. Tänään en ainakaan keksinyt yhtään mitään hyödyllistä; nautin vain. Mutta se on hyvä niinkin.

Hesarin Nyt-liitteessä oli taas hieman asiantuntematon pop-juttu, ja nyt yllättäen yleensä luotettavalta Otto Talviolta. Talvio perusti suuren osan Kings Of Leon -artikkeliaan hehkuttamalla sitä, miten KOL tekee loppuvuodesta Britanniassa stadionkiertueen, joka huipentuu 100 000 katsojaa vetävälle Wembleylle. Oikeastihan kyseessä on areenakiertue, jonka päätepysäkki on n. 12 500 paikan sisähalli Wembley Arena. Nämä menevät monesti sekä faneilta että toimittajilta sekaisin, eikä virhe sinänsä ole paha, mutta onhan se nyt aivan eri asia soittaako bändi "Wembleyllä" legendaarisella stadionilla vai viereisessä entisessä uimahallissa.

Muuta:

Olen ehkä tulossa vanhaksi. Tai siis, ainakin minulla on se käsitys, että vanhat ihmiset leikkaavat kuponkeja irti lehdistä. Itse olen nyt sortunut tähän n. kuukauden sisällä jo kolme kertaa, joista kaksi tapahtui tänään! Kahta kuponginleikkausta voin joten kuten perustellakin: toisella saa limsan kaupan päälle Subwaystä ja toisella saa muutaman euron alennuksen Anttilasta ostetusta CD-levystä, mutta yksi kuponki on hieman kyseenalainen: sillä saa 25% alennuksen mistä tahansa miesten tuotteesta KappAhlista. Hieman epäcoolia. Lisäksi kuponkia leikatessani ajattelin vieläpä käyttäväni sen hankkiakseni vyön. Vielä epäcoolimpaa. Mutta totuus on, että KappAhlissa on hyviä vöitä, niissä on erilainen lukitusmekanismi kuin missään muualla. Mutta ei vyön ostamista silti pitäisi suunnitella niin paljon, että riipii irti kuponkeja Hesarista.

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Eikös kuponkien leikkely ole enemmänkin naiseuteen liitetty ominaisuus, kuin vanhuuteen? Vähän niinkuin se makeasta pitäminen, josta oli puhetta Kari S. Tikan yhteydessä.
Minä ainakin olen leikannut kuponkeja 10-vuotiaasta saakka.

Pete P. kirjoitti...

Ei, jäbä, sä oot vaan ollut pikkuvanha. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...