08 syyskuuta 2008

Mitä ihmettä tässä oikein tapahtuu?!?



Tässä on pätkä Oasiksen festivaaliesiintymisestä Torontossa viime viikonlopulta. Noin kohdassa 1:30 tapahtuu jotain aika pelottavaa.

Nähtäväksi jää, miten Noel Gallagher kommentoi tapausta kiertuepäiväkirjassaan.

Nähtäväksi jää myös, tapahtuuko tulevassa Liam & Patsy Recreation Clubissa jotain yhtä radikaalia. Asia selviää ensi kuun alussa.

4 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Wtf. Luulis et Oasiksella ois astetta paremmat turvajärjestelyt. Mut Liamki ilmeisesti kuumeni hitusen. :D

Pete P. kirjoitti...

Just uusimmassa Q-lehdessä haastatellaan Oasiksen turvafirman pomoa. Tällainen on tosiaan aika huonoa mainosta.

Joo, Liam olisi varmaan halunnut mäjäyttää oikein kunnolla, mutta joutui myös vähän pidellyksi.

Mitenköhän Noelille kävi tossa... Toi tuli kyllä niin yllättäen, ja Noel lensi aika suoraan naamalleen. Ne kyllä jatkoi keikkaa kuitenkin pienen tauon jälkeen, mutta ei varmasti ole helppo fiilis mennä lavalle uudestaan.

Salla kirjoitti...

Joo katoin että aika pahannäköisesti kaatui. On tollaset kyllä bändille aina valinnan paikka et jatkaako vai ei. Tai en ois hämmästynyt jos Oasis ois lopettanut tuohon... Mut muita faneja kohtaan tietysti reilua.

Pete P. kirjoitti...

Joo, etenkin Pohjois-Amerikassa niillä on yhä vahva maine keikkoja kesken jättävänä ja kiertueita peruuttavana bändinä, vaikka sellaista ei olekaan tapahtunut enää yli 10 vuoteen. Aika pakko jatkaa siis.

Tosin jos toi ois käynyt Liamille, niin varmasti olisi jäänyt keikka kesken. Tais jo nytkin olla aika kova paikka, kun ensimmäinen tauon jälkeinen biisi olikin Noelin laulama The Importance Of Being Idle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...