09 syyskuuta 2008

Supergrass

Brittipopin ikinuori kestoselviytyjä Supergrass saapuu marraskuussa Suomeen. Konsertti järjestetään Nosturissa 13.11. ja liput tulivat Tikettiin tänään.

Uransa alkuvaiheessa nuorekkaalla teinienergialla säväyttänyt Supergrass on uudemmilla albumeillaan lipunut kerta kerralta kohti laiskanpulskeampaa retrosoundia, mutta bändin hilpeä karisma ja hyvä melodiantaju hurmaavat yhä.

Omasta mielestäni Supergrass on oikeastaan parhaimmillaan hitaammissa ja melankolisemmissa kappaleissaan, kuten esimerkiksi loistavassa St. Petersburgissa vuoden 2005 Road To Rouen -levyltä. Vaikka bändi osaakin tehdä pätevän rempsakoita rokkivetoja, sillä on myös malttia yksityiskohtaisuuteen, joka tekee rauhallisemmista kappaleista erittäin koskettavia.

MP3: Supergrass - Moving [lähde]

Muuta: Taas yksi lisäys minua ärsyttävien asioiden listalle. Kuten olen aiemminkin kertonut, täällä töissä on tarjolla aamupalaa. On mm. erilaisia leipiä sekä niiden päälle laaja valikoima esimerkiksi juustoja, salaattia, tomaattia, kurkkua ja paprikaa. Sellaisia ainesosia, joiden avulla saa aikaiseksi oikein hyvän leivän. Mutta eräät ottavat aina vain pelkkää kannuswurstia. Mielestäni se kertoo ihmisestä jotain. Kaiken valinnanpaljouden keskeltä päätyy pelkkään kannuswurstiin. Ja se on lisäksi jotenkin todella 80-lukulaista.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...