16 syyskuuta 2008

Randomia syyskuun kuudentenatoista

Hieman satunnaisia aiheita.

Arkipäivän pieniin ällötyksiin kuuluu se, kun yrittää julkisessa vessassa pyyhkiä kätensä telineestä esiin vedettävään pyyhkeeseen, mutta pyyherulla onkin kelautunut loppuun. Silloin yritys nykäistä pyyhettä jaa väin surullisen äkilliseksi pysähdykseksi ja kättä koskettava pyyhkeen loppuosa tuntuu ällöttävän viileältä ja märältä.

Muuten ehkä pidän kyllä kaikista vaihtoehdoista eniten juuri kankaisista vetopyyhkeistä. Paperisia pitää aina ottaa todella monta ja ne tuoksuvat omituisilta. Ja puhallin on aivan yhtä tyhjän kanssa. Saippuoista pidän eniten siitä valkoisesta vaahtomaisesta. Sitä tulee aina myös hyvistä annostelijoista. Perussaippuoiden huonoin annostelijatyyppi on sellainen ihmeellinen nypykkä, jota joutuu painamaan käytännössä peukalolla samalla, kun pitää kättä annostelijan alla. Kukakohan senkin on suunnitellut?

Muuta:

On kahdenlaisia ihmisiä. Toiset katsovat kellonajankin netistä ja toiset eivät etsi sieltä ikinä mitään muuta kuin varsinaisesti "nettiin liittyvää" informaatiota. Äskenkin vieressäni eräs nuorimies kyseli toisilta lääkärikeskuksen puhelinnumeroa, vaikka istui avonaisen näyttöpäätteen edessä. Hän sai tiedusteluunsa kaksi erilaista vastausta: "Tietäisköhän Sirpa..?" toisaalta ja "Kato sieltä netistä" minulta. Ihmisiä on siis kahdenlaisia.

Muuta:

Ei ilmeisesti muuta. Oli kai jotain, mutta unohdin.

MP3: Glasvegas - Flowers & Football Tops [lähde]

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...