26 helmikuuta 2008

Halojää

Saunalahden verkko on näillä kulmilla melko heikko. Huono kuuluvuus kotonani tarjoaa puhelimessa puhumiseen lähinnä kolme vaihtoehtoa:

1) Huutaa joka toinen sekunti "Mitä oikein sanoit?!"

2) Yrittää arvailla, mitä toinen oikein sanoi (ennalta-arvattavien puhekumppanien, esim. tätien kanssa tämä vaihtoehto toimii kohtalaisesti).

3) Pukea lämpimästi päälle ja siirtyä puhumaan parvekkeelle.

Onneksi on ollut melko leuto talvi.

MP3:

MGMT - Time To Pretend [lähde] Loistobiisi! Tämä voisi olla parempi ainoastaan, jos sen sanoja ei olisi tarkoitettu ironisiksi.
"-- I'll move to Paris, shoot some heroin and fuck with the stars"

Glasvegas - It's My Own Cheating Heart That Makes Me Cry [lähde] Äärimmäistä paatosta, järkyttävä skottiaksentti ja muutenkin kaikin puolin erinomainen kappale! On ehkä liian aikaista hehkuttaa... mutta tämä saattaa olla parasta uutta musiikkia vuonna 2008..?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässähän ois oiva keino säästää puhelinlaskussa. Aina kun kaverisi (jos sulla moisia on :D)tulee kylään, sit vaan kylmän rauhallisesti "tota, mulla on aika huono tää Saunalahden kuuluvuus täällä nii jos viittit vähäksi aikaa lainta..." Hyöty numero kaksi on, että sun puheluiden kuuntelu on varmasti kaveristakin viihdyttävää. Ei tarvi erkiseen miettiä mitään "huvitusta" vieraille!

Pete P. kirjoitti...

Hahah, sullahan vasta jutut on!

Mun puheluiden seuraaminen tuskin olisi viihdyttävää, koska ne on ainakin niin kovin lyhyitä - en oikein osaa toimia puhelimessa ja pyrin siitä aina mahdollisimman nopeasti pois, "kiittimoi". ;-)

Mutta se on ainakin totta, että saunalahdellisia kavereita ei näytä olevan montaa: kun katsoo puhelinlaskun erittelyä, niin tosi pieni osa puheluista ja viesteistä menee Saunalahden numeroihin. :-O

Anonyymi kirjoitti...

Noh, voin kertoa (olen edelleen tuon mahtavan vinkin anonyymi antaja) että seisomme yhdessä rintamalla! Saunalahti saa minunkin roposeni. Täällä Torneåssa kuuluvuus tosin ei ole vielä muodostunu onkhelmaksi :)

Pakko vielä mainita, että tuo uusi kuvasi on jotenkin inhimillisempi kuin edellinen :) se kertoo susta miellyttävämmin, lähemmin. Hienoa. Tää blogi on taidetta.

Pete P. kirjoitti...

Aika jännä juttu että Saunalahdella on parempi toimivuus siellä kuin täällä... Toisaalta ehkä te saatte jotain Ruotsin signaalejakin, en tiedä.

Inhimillisempi kuva? Sekin on jännä juttu, sillä edellinenhän oli tilannekuva ja tämä on selkeästi vartavasten otettu. Ja tästä puuttuu... Pepsi!

Kiitokset vielä mukavista kommenteista.

Anonyymi kirjoitti...

Ei mithän, kommentoin itse asiassa aika usein :) sillon kun on jotaki sanottavaa aiheeseen (yllätys!) Tosin aina anonyyminä, mikä lie ujous estäny. Ja näitä sivuja vahtaan visuaalisestiki kun taide-alalla opiskelen. Jospas uskaltasin pistää tuohon linkin koulussa tehdyille nettisivuille, siltä varalta että haluat tietää minkämoista porukkaa täällä sinun blogia kyttäilee ;)

Pete P. kirjoitti...

Noihan on hienot sivut, etenkin valokuvat on tosi taidokkaasti otettuja!

Anonyymi kirjoitti...

No jooo.. vielä ku jaksas niitä päivitellä :)
Mutta nyt jätän siut (toistaiseksi) rauhaan. Mutta kyttäystä jatkan. Se ei ole uhkaus, vaan lupaus.

Anniina kirjoitti...

Mä harrastan täällä puhelimeen puhumista tossa mun ikkunan edessä, koska se on ainoa paikka missä on kuuluvuutta ja mistä vastapäisen talon asukkaat näkee mut parhaiten.

Pete P. kirjoitti...

No mut onneks ne ei sentään kuule sua... ellei ikkuna ole auki?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...