10 helmikuuta 2008

Satunnainen muutos (taas)

Outo juttu. Lauantai-iltana istuessani viettämässä mukavaa iltaa opiskelijateatteria katsellen, iski taas täysin yhtäkkiä päälle sellainen tunnelma, että kaikki asiat tulevat menemään huonosti. Ilman mitään syytä, muutamat viime viikot vallinnut hyväntuulisuus, huolettomuus ja optimismi tuntuivat valuvan pois ja niiden tilalle tulevan taas tavallista toivottomuutta, turhautuneisuutta ja näköalattomuutta.

On hämmentävää tuntea näin tapahtuvan aivan konkreettisesti jollain tietyllä hetkellä, mutta olla kykenemättä löytämään mitään todellista syytä siihen. Tiedän vain, että asiat ovat huomenna huonommin kuin ne olivat eilen, mutta en tiedä, miksi. (Enkä haluaisi nyt mennä nukkumaan, koska tiedän että sängystä ylös pääseminen tulee huomenaamulla olemaan hankalaa.)

Pakko kai ankeuttajien tai kryptoniitin on siis todella olla olemassa, en keksi muutakaan.
EDIT klo 4.13: Tai voihan se johtua ainakin osittain siitäkin, että nukuin viime yönä vain 4 tuntia..?

MP3:
Pulp - The Birds In Your Garden [lähde]
Pulp - Something Changed [lähde]

(+ Olin kohtalaisen tyytyväinen siihenkin, että tämä blogi oli ollut muutamat viime viikot vapaa tämänkaltaisesta ankeilukirjoittelusta... Siihen meni sitten sekin.)

(+ Muuta: Näin äsken jonkun etupihalla kaksi auringonkukkaa täysissä voimissa. Hyvin kummallinen helmikuun sää.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitää vain jaksaa kävellä eteenpäin. Mä olen taas kokenut vieroitusoireita opiskelijatapahtumista. Se on outo prosessi, mutta pakollinen uskoisin. Olen hyvin kateellinen kaikille ihmisille... Tai ainahan minä olen. Jeh...

Pete P. kirjoitti...

Hmm, mutta monet (todistetusti!) on puolestaan kateellisia sulle, Antti! ;-)

Sitä paitsi ethän sä oo kateellinen, sä oot iloinen kaikkien puolesta - ainakin eilen sanoit niin. Se oli tosi hyvä juttu, hyvä suhtautuminen elämään. :-)

Vieroitusoireita opiskelijatapahtumista? No, sulla tais viime vuonna olla niitä niin paljon, että tänä vuonna tulee väkisinkin vieroitusta.

En mäkään Onnelassa ollut eilen, siis.

Huomenna pitäis palauttaa prosemman tutkimussuunnitelma (tjsp.). Eli... koko aihetta pitäis varmaan alkaa ajattelemaan viimeistään... nyt. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...