12 helmikuuta 2008

Unohda, mitä olet oppinut

Olin tänään hyvästelemässä ystävääni bussipysäkillä. Tuskastuttavan puolentoista sekunnin hiljaisuuden päätteeksi hän katsoi minuun ja sanoi: "Sä et taida olla halaaja-tyyppiä?"

Enpä tosiaan taida. Ja nyt on jo liian myöhäistä alkaa sellaiseksi.

MP3: New Radicals - You Get What You Give [lähde]

7 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Ei mutta halailu on hyvin mielenkiintoinen ja välillä hankalakin juttu. Itse halailen paljon, mutta vain tiettyjä ihmisiä. Tavatessa, erotessa, siinä välissä.. Ja aina juttuun ei edes liity se, kuinka hyviä ystäviä tai läheisiä ollaan, toisten kanssa halaaminen vaan tuntuu luonnollisemmalta kuin toisten. Halauksista, jotka eivät tunnu luonnolliselta, jää vaan pikkasen hämmentynyt ja kumma fiilis, "tämä ei kuulu juttuun"..

Mutta se vasta hankalaa onkin jos porukkaa on enemmän ja seassa sekä halattavia että ei halattavia.

Ulla kirjoitti...

Täällä jengi poskisuutelee jokaisen vastaantulijan. Tuntuu suomalaiselle aluksi oudolta, mutta puolen vuoden jälkeen vain kädenheilautukselta.
Halaaminen on paljon henkilökohtaisempaa, ja siksi kai vaikeampaa.

Pete P. kirjoitti...

Mä syytän mun kulttuuria. Mitään ongelmaa tuskin olisi, jos olisin vähän suomenruotsalaisempi. ;-)

Taikka toisaalta siis ei se oo mikään _ongelma_. Se on ehkä osa jotain suurempaa ongelmaa. ;-)

Tehdäänkö Espanjassa yksi vai kaksi vai kolme poskimoiskautusta?

Ulla kirjoitti...

Kaksi: ensin vasemmalle poskelle, sitten oikealle. Täällä Madridissa pussaus suoritetaan yleensä aika diskreetisti, mutta olen kuullut väitettävän, että etelässä suuta muiskutetaan mojovin äänitehostein. Joskus sellaista näkee täälläkin, mutta vielä en ole nähnyt (kuullut) live-versiota Almodovarin Volver-leffan moiskauttelusta.

Anonyymi kirjoitti...

koskaan ei ole liian myöhäistä.

mä olen opettanut monia ihmisiä hali-ihmisiksi. tuu tänne vaan, ni totut pian. yhestä mun kaveristakin joka vihas halailua tuli jossain vaiheessa pahempi halailija ku minä, ei vain useinhalaileva vaan hyvin intensiivisesti halaileva

Pete P. kirjoitti...

Siis en mä vihaa sitä, ei mulla tietenkään ole mitään sitä vastaan, mutta se ei oikeestaan ikinä tule missään tilanteessa edes mieleen. En oo ohjelmoitu silleen.

Anonyymi kirjoitti...

tarviit vaan uudelleen ohjelmointia.. ;P no ei. ei akikki vaan oos sellasia. kaveris kommentti vaan oli aika suloinen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...