03 joulukuuta 2008

Edistystä!

Tänä yönä postinkantaja oli viimeinkin jäänyt loukkuun ja ottanut kerralla kolmen päivän suklaat! Olin todella innoissani! Sen täytyi olla "ohjelappuseen" eilen illalla lisätyn, ylöspäin osoittavan nuolen ansiota. Vasta nyt kalenteri alkaa toimia kunnolla. Toivottavasti edistys jatkuu!

Edistystä - vaikkakin vähän käänteistä sellaista - oli havaittavissa myös siinä mielessä, että luin aamulla Hesarista, että firma, jossa minun olisi pitänyt nyt syksyllä tehdä töitä, on keskellä yt-neuvotteluja ja vähentää ehkä jopa melkein neljäsosan väestään. Ihan kelpo syy siis sille, ettei sieltä ole oikein kuulunut mitään. Eipä tarvitse miettiä sitä enää. Mutta voisivat nyt ainakin maksaa rästipalkat!

Muuta: Luen parhaillaan (tai siis en juuri nyt tällä nimenomaisella hetkellä, mutta noin niin kuin yleensä) Will Selfin romaania Great Apes. Tarinana se ei vaikuta mitenkään kovin miellyttävältä, mutta sen erittäin taidokas kielenkäyttö tekee suuren vaikutuksen. Olen viime aikoina lukenut vähän vähemmän "taiteellisia" romaaneja, joten on ollut taas virkistävä kokemus huomata, että periaatteessa samaan genreen mahtuu hyvin monentasoisia tekijöitä.

Toissa yönä tapasin unessani Martti Ahtisaaren. Kysyin häneltä erittäin typerän kysymyksen: "Vieläkös se teidän toimisto on siinä Pikku-Roballa?" Jos saisin aivan oikeasti tavata presidentti Ahtisaaren, keksisin ehkä jotain vähän järkevämpää kysyttävää. Tänä yönä en ehtinyt tavata unissani ketään, nukuin aika katkonaisesti.

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Jesjesjes! Hyvä Hesarin jakaja! Mä ihan täpinöissä täällä odottelin, että milloinka se tajuaa :D Olis se nyt ollut harmi, jos sun mahtava ylläri olis mennyt hukkaan! Hyvä näin :)

Anonyymi kirjoitti...

jou pete, great apes on ihan hauska ja siinä on aika hyvin kelattui ne käänteismaiilman arkisuusskene.

julle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...