06 joulukuuta 2008

Hauskuuksia lauantai-aamupäivään

Kuuntelen radiota valitettavasti hyvin harvoin. En käy töissä enkä matkusta autossa - ja luulisin, että nämä ovat ne yleisimmät paikat kuulla radiota. Muutenkin radiosta välineenä saa monesti aavistuksen verran negatiivisia tunnelmia, esimerkiksi nähdessään kaupungilla Radio Novan mainoksia, joissa luvataan, että mm. Lauri Tähkää tai Suurlähettiläitä on varmasti kuultavissa Novalla joka päivä.

Usein ei siis uskalla antaa arvokkaita korviaan radion armoille, vaikka joskus ehdottomasti kannattaisikin. Esimerkiksi lauantai-aamupäivisin, jolloin muutenkin mainiolta BBC 6 Music -digitaali/nettiradiokanavalta on kuultavissa aivan oikeasti hauska radio-ohjelma: huumoriparivaljakko Adam Buxtonin ja Joe Cornishin Adam & Joe.

Leppoisassa ohjelmassaan Adam ja Joe kehittelevät melko monimutkaisia, pitkäkestoisia, usein verbaliikkaan perustuvia vitsejä, jotka muuttuvat ja etenevät hauskasti kolmituntisen show'n kuluessa. Kokonaisuus sisältää myös vakio-osuuksia, kuten Text The Nation ja Stephen sekä kiistattoman hauskoja ja oivaltavia yleisökontakteja puhelimen välityksellä. Juontojen välissä kuullaan laadukasta ja monipuolista musiikkia grimesta indieen ja kaikkea siltä väliltä. Ero kotimaisten kanavien aamuohjelmiin on melkoisen suuri, vaikka mitään varsinaista syytä siihen ei pitäisi ehkä olla. Adamilla ja Joella vain tuntuu aivan oikeasti olevan studiossa hauskaa ja se tietenkin välittyy myös kuulijalle.

Adam & Joe'n hyvyyttä on vähän vaikea selittää sanoin - suosittelenkin yksinkertaisesti kaikkia vain suuntaamaan nettiselaimensa lauantai-aamuna klo 11 BBC 6:n sivuille ja toteamaan itse ohjelman hyvyyden!

Rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille!

Itse en saanut kutsua linnaan tänäkään vuonna. En edes valekutsua.

Ilta-Sanomien nettisivuilla oli muuten äsken hauska juttu, kun otsikkoa "HALOSEN EX-MIES LINNAAN" klikkaamalla pääsi uutisten etusivulle, jossa näkyi ensiksi O. J. Simpsonin kuva.

Hmm... Ilta-Sanomat. Täytyy ehkä kirjoittaa siitä enemmänkin pikapuoliin.

Toivon, että tänä vuonna itsenäisyyspäivän juhlinnasta palatessani en kohtaa viimevuotisen ankeustilanteen kaltaista tapahtumaa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...