02 joulukuuta 2008

Ei edistystä

Lehdenjakaja ei viime yönäkään käynyt joulukalenterilla. Nyt pelkään myös suututtaneeni päiväpostinjakajan, koska hänelle ei ole omaa kalenteria ja Hesarilähetin hylkäämät suklaat vain roikkuvat kiusoitellen hänen naamansa edessä.

Joulukalenteriasia ei siis oikein etene - eivätkä muutkaan asiat. Tosin en oikein tiedä, minkä itse asiassa pitäisi edetä. Mutta tuntuu vain siltä, ettei mitään oikein tapahdu.

Katsoin sunnuntaina Yle Teemalta Pete Townshendista kertovaa dokumenttia ja siinä - kuten historiallisissa esityksissä aina - käsiteltiin aikaa melko kevyesti sanomalla jotain tyyliin "Tästä alkoi Townshendin nelivuotinen matka pohjalle", tms. Silloin aina miettii, että voisiko omaakin elämää katsoa vaikkapa neljän vuoden aikajanalla ja huomata siinä jotain kehityskaaria? Ja totta kai voikin katsoa, ja totta kai huomaakin. Ja kaikki on menneisyyteen verrattuna tällä hetkellä selvästi paremmin, mutta jotenkin olen tällä hetkellä huolissani tulevaisuudesta.

(Yritän siis taas kerran kirjoittaa blogiin vähän useammin. Sillä jos kirjoitain vain kovin harvoin, paineet aiheiden suhteen nousevat suunnattoman korkealle, enkä voi enää kirjoittaa jotain tällaista löpinää.)

EDIT: Pete Townshend -dokumentti tulikin tietysti JIMiltä eikä Teemalta. Siksi se olikin aika huono.

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Voi vitsi! Miksei se Hesarin jakaja tajua?! Musta toi niin älyttömän söde idea, että apua! Ihan mahtavaa, että joku keksii ja viitsii! Se jakaja hei varmaan vaan tajuu että se oikeesti saa avata sen luukun. Sun tarttee laittaa sille ohjeistus :)

Anonyymi kirjoitti...

sä oot kyllä ihan uskomaton. ei kellekään muulle voi tulla mieleen tolalsta joulukalenterijuttua.

on samaa mieltä kui johanna. Pistä siihen joku hei hesarinjakaja, avaa kalenterin luukku -lappunen.

Mulla on nyt sama yritys kirjoittaa taas blogia useammin ja aika samasta syystäkin.

Pete P. kirjoitti...

Joo, siinä onkin jo sellainen kyltti, jossa lukee Hesarista leikatuin kirjaimin "Helsingin Sanomien jakajan joulukalenteri" ja sitten ihan tussilla "Postitontun joulusuklaa, ole hyvä!". Tänään laitoin siihen vielä sellaisen ylöspäin osoittavan nuolenkin, jos asia siitä vielä selkenisi.

Luulen vaan, että joskus klo 04 aamulla on niin pimeää ja niin kiire, ettei lehdenjakaja jaksa pysähdellä tai paljon tarkkailla ympäristöään. Ymmärrän sen kyllä ihan hyvin. No, enemmän karkkia mulle loppupeleissä sitten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...