24 joulukuuta 2008

Jouluna

Joulun kunniaksi todellinen peruspostaus. Tämän blogin ehkäpä yleisimpiä aiheita taitaa olla se, että pidän muiden ihmisten tekemisiä ja ideoita typerinä. Se ei välttämättä ole kovin mukavaa, enkä oikein ajatellut kirjoittaa sellaisesta jouluna, mutta tänään koin niin perus-blogitilanteen, että koen lähes velvollisuudekseni kirjoittaa siitä.

Kävelin urheiluliikkeessä kahden viiksekkään, keski-ikäisen, kenties insinööri tms. -miehen ohi. Toinen heistä osoitti vitriinissä olevaa huipputeknisen näköistä sykemittaria ja sanoi toiselle: "Harri, tollaset me otetaan! Ajattele, kun sut nähdään paltsussa tollanen ranteessa!"

Oli jotenkin hellyyttävää ajatella, miten näiden miesten piireissä tehdään muihin vaikutus "paltsussa" kantamalla ranteessaan uusinta sykemittaria. Sillä töissähän sitä sykemittaria nimenomaan tarvitsee. Sykemittarinpalvonta on ehkä viimeinen jäänne jo melko hyvin katoamassa olevasta urheiluvarusteet ei-urheilutilanteissa -genrestä (esimerkiksi juoksulenkkareita ja verryttelyhousuja näkee nykyään urheilukenttien ulkopuolella enää melko harvoin). Mietitytti myös, tunnistaisivatko nämä paltsumiehet oikeasti hienoa kelloa, jos siinä ei olisi teelautasen kokoista digitaalista numeronäyttöä ja verenpaineenmittausominaisuutta?

Muuta: Kauan odotettu loistosarja Pasila jatkuu lähes vuoden luvattua myöhemmin: uudet jaksot alkavat Kakkosella 19. tammikuuta. Toivottavasti Pasilan tekijätiimi on käyttänyt lähes kahden vuoden tauon huippuideoiden kehittelemiseen - fanien suunnalta paineet ovat nyt aika kovat. Tervetuloa takaisin, Pöysti ja muut!

Rentouttavaa ja lämmittävää joulua kaikille! Kiitos, kun olette jaksaneet seurata tätä blogia tänä vuonna!

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Hyvää joulua sinnekin :)

Pete P. kirjoitti...

Hesarinjakajakin oli jättänyt joulukortin kiitokseksi ovessa olleesta joulukalenterista! Jee!

Johanna kirjoitti...

Voi vitsi, jouluiloa siis molemmille :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...