09 joulukuuta 2008

Tänään tapahtunutta

Tänään tarjosin ensin Ilkka Kanervalle mini-Bountyn karkkipussistani ja myöhemmin kuulin, että Blurin alkuperäinen kokoonpano tekee ensi kesänä paluukiertueen.

Sellaista tapahtui 9. joulukuuta vuonna 2008.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ostin alkuillasta puhelimen. Loppuillasta luin että valmistaja hakeutunut konkurssiin tänään.

t: lokaali

Duussi kirjoitti...

Ohhoh. Onnittelut upeasta päivästä! :D

Pete P. kirjoitti...

Niin, en kyllä välttämättä tarkoittanut, että kumpikin tapahtuma olisi ollut mitenkään megahienoa tai mitään. Sitä vaan, että vähän outoja tapahtuu välillä.

Johanna kirjoitti...

Kuulin tuosta Blurista myös ja päätin (ehkä) mennä katsomaan heikäläisiä kesällä Lontoossa kun sinne nyt kerran olen menossa asumaan. Hyvähyvä!

Pete P. kirjoitti...

Jep, liput tulee, Johanna, perjantaina ilmeisesti myyntiin, joten kannattaa olla kärppänä jaolla, jos aikoo nähdä Hyde Parkin keikan.

Mua itse asiassa kiinnostaa Blurin paluussa se, tekeekö ne uutta levyä. Sen perusteella mitä olen kuullut / nähnyt televisiosta, netistä ja levyiltä, ne ei ole ihan mikään maailman kovin livebändi.

Aida kirjoitti...

toi kuva on mainio! (jep, mulla on kummallinen huumorintaju.) ja vahvistussanana tällä kertaa "boyball". saakohan joku rahaa noiden sanojen keksimisestä?

Johanna kirjoitti...

Mä olen itseasiassa nähnyt Blurin kertaalleen livenä, Provinssissa joskus 90-luvun lopulla. Ja joo, ei ne nyt mikään vallan huikaiseva livebändi ollut.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin ne veti Ruisrockissa 1996.

Anonyymi kirjoitti...

Voisin mennä keikalle, jos Ike fiittaa kuvan mukaisesti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...