28 maaliskuuta 2007

Matti Vanhanen / Väyrynen / totiset ihmiset / snarky


[1] Miksi Matti Vanhasen täytyy aina olla niin epäcool? Matti haluaa pizzansa ilman juustoa ja Matti tykkää viettää iltaa nummelalaisessa karaokebaarissa. Haloo, Matti. Chirac, Blair ja muut Euroopan valtionpäämiehet saattavat olla eriasteisia roistoja, mutta eivät ainakaan yhtä ankeita kuin Suomen pääministeri.

[2] Paavo Väyrynen alkoi sitten taas väyrystelemään. Paavo on kyllä tajuttoman omituinen heppu. Jos olisin Keskustan pomoja, en missään nimessä haluaisi tehdä töitä Väyrysen kaltaisen hyypiön kanssa. Entä mitä kaikki Väyrysen äänestäjät ajattelevat tästä kieroilusta? Paavolle ei kelpaakaan heidän edustamisensa, vaan pitäisi saada rahakas paikka puhemiehenä tai paljon valtaa tarjoava ministerin pesti. Sellainen edustaja.

[3] Mielestäni on hienoa, kun ihmiset ovat innoissaan / tosissaan sellaisista asioista, jotka itsestä tuntuvat melko yhdentekeviltä. Vaikkapa pölynimurin pusseista. En tietenkään haluaisi viettää pitkiä aikoja tällaisten ihmisten kanssa, mutta heidän satunnainen kohtaamisensa on aina avartavaa. Kullakin on omat mielenkiinnon kohteensa.

[4] Olisi hienoa olla snarky. http://www.urbandictionary.com

[5] Doves - M62 Song [lähdeblogi]

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

snarky, hyvä termi, mä rakastan snarkyjä, mutta kyllä niihin ärsyyntyykin helposti. vihaa ja rakkautta yhtäaikaa. ois tosin kyllä hienoa olla itse snarky, mutta sellaiseksi taitaa täytyä syntyä. hieman alkoholijuomia nauttineena saatan olla pikkuisen snarky.

Pete P. kirjoitti...

Jep, juomat kyllä auttaa snarkyksi tulemiseen. Mutta sitten se menee helposti liian pitkälle...

Television parhaita snarkyjä on mielestäni Bernard Black ja Kyösti Pöysti. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...