13 maaliskuuta 2007

Pasila tänään!

Pasilan viime lauantaina esitetty 4. jakso oli kaikista paras tähän mennessä. Edellisen lauantain jakso oli aavistuksen vaisumpi kuin kaksi ensimmäistä, joten olin jo ehtinyt huolestua, että eikö Pasilan taika sittenkään kestäisi. Mutta kestäähän se, ja vieläpä paranee koko ajan! On se jännä.

Nelosjaksossa, joka siis on tästä päivästä alkaen katsottavissa Pasilan verkkosivuilta http://www.yle.fi/pasila, Kyösti Pöysti joutuu osittain tahtomattaan ilkeän terroristijärjestön / vanhempainyhdistyksen sisäpiiriin. Jaksossa on paljon ällöttäviä lapsihahmoja, joilla on toinen toistaan kamalampia yhdysnimiä. Yksi näistä nimistä on niin tiputtava, että sitä ei voi kuulla nauramatta! Itse ainakin kieriskelin vedet silmissä sen kuultuani! Mutta katsokaa itse...

Muuta: Oletteko huomanneet, että vihreät Amerikan-pastillit maistuvat erilaiselta kuin oranssit ja violetit? Vihreissä on nimittäin häivähdys minttusuklaan aromia. Kun kerroin tämän eilen eräälle opiskelukaverilleni, hän väitti kovasti vastaan eikä uskonut. Se juuri onkin Amerikan-pastillien suuri salaisuus! Itsekin huomasin sen vasta viime viikonloppuna. Amerikan-pastillit ovat muutenkin aliarvostettu karkki, ne ovat oikeasti sekä koostumukseltaan että maultaan erittäin toimivia. Niitä pitäisi syödä useammin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helou, kai oot menossa katsomaan Killersiä livenä kesäkuussa? ;D

Pete P. kirjoitti...

Jiiiiiiih!!! Kiitos että kerroit! En ollut ehtinyt vielä kuulla tästä, mutta tottahan se on!

Pakko mennä! NYT LOPPUU HUUTOMERKIT KESKEN!

Jos ihan totta puhutaan, sain viime syksynä niin kovan yliannostuksen Sam's Townia että en tiedä pidänkö siitä enää. Eikä Killers ole mikään mahtava livebändi tv-pätkistä päätellen, mutta on se silti pakko nähdä.

Mtv3:n uutiset on taas hukassa: "Nimensä tiettävästi Ronald Reaganin viimeisestä elokuvasta ottanut The Killers on myynyt noin 7,5 miljoonaa levyä."

Killershän otti nimensä New Orderin videosta eikä mistään Ronald Reaganin elokuvasta.

Kiitos vielä hyvistä uutisista!

Anonyymi kirjoitti...

Haa no hyvä olisit voinu missata muuten. ;D Se kyllä ihmetyttää että nyt tunkee yhtäkkiä kaikenlaisia kivoja artisteja Suomeen tälle kesälle ja keväälle.

Ja joo tota Mtv3 uutista piti vähän aikaa kattoo ihmeissään, mistähän kummasta ne ton on repässy.

Pete P. kirjoitti...

Joo, siis nyt vaikuttaa että Suomeen tulee taas pitkästä aikaa kaikkia kiinnostavia nimiä. Tai ainakin isoja nimiä.

Viime viikolla oli Snoop ja Diddy, sitten kesällä tulee George Michael ja Placebo ja syksyllä Gwen Stefani ja mitähän muuta. Pitkän aikaa vaikutti siltä, että oikein ketään ei tuu, U2 ei tullut viimeksi jne..

Anonyymi kirjoitti...

tiedätkös saisiko mistään suomalaisesta nettikaupasta hommattua oasis-paitaa`?

Pete P. kirjoitti...

Nopealla googlauksella löytyi ainakin tällainen ihan perusklassinen Oasis-logopaita.

En oikein tiedä noista, itse olen tilannut eBay:stä. Jos ei omista luottokorttia, niin esim. Sampo-pankin ja kuuleman mukaan myös joidenkin muidenkin pankkien Visa Electron -kortit saa toimimaan "luottokortteina" nettikaupoissa.

Toivottavasti löydät siistin paidan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...