19 maaliskuuta 2007

Vaalivalvojaiset + jälkipelit

Olin eilen aivan loistavissa vaalivalvojaisissa. Niissä oli väliaika, jolloin syötiin kolmea erilaista jäätelöä karkin kanssa. Lisäksi niissä mm. arvosteltiin ehdokkaiden hiuksia ja viisasteltiin vaaliohjelman juontajien sanomisista. Mielestäni se oli mahtavaa.

Ja tänään oli sitten samantyylinen jälkipelitilaisuus. Luimme porukalla kahvipöydässä Ilta-Sanomia, etsimme Kike Elomaan (perus.) äänimäärää (n. 1800!) ja söimme karkkeja. Olen erittäin iloinen, että tunnen sellaisia tyyppejä jotka voivat ottaa politiikan ja vaaliasiat näin mukavan rennosti, vaikka opiskelevatkin "alaa"! Kyllä ne "vakavatkin" asiat tulevat käsitellyiksi, vaikka siinä samalla söisikin karkkia.

Sitten vielä ihan pari juttua vaalien tuloksesta:

Kokoomuksen suurvoitto oli melko yllättävä, etenkin Ylen viikonloppuisen viime hetken gallupin valossa. Sauli-ilmiö oli Kokoomuksen menestyksen kannalta varmasti aivan ratkaiseva; puolueesta olisi saattanut tulla jopa kaikista suurin, jos Niinistö olisi ollut pääministeriehdokkaana Kataisen sijaan. Vähän harmi, ettei Kokoomus saanut sitä yhtä paikkaa enemmän: oltaisiin nähty aivan todellista muutosta.

Muutosta on kyllä nytkin tulossa, kun SDP ei mitä todennäköisimmin pääse uuteen hallitukseen. Saattaa olla, että mennään metsään, mutta se jää nähtäväksi. Mielestäni on erittäin hyvä, että tulee vaihtelua ja SDP:lle tämänkaltainen shokkihoito tekee varmasti vain hyvää. Ja koska tuttu ja turvallinen Matti Vanhanen keskustoineen jatkaa hallituksen johdossa, ei muutos voi olla mitenkään "liian" radikaali. Toivottavasti Vihreätkin pääsisivät taas mukaan; puolueessa on paljon erittäin fiksuja ja asiansa osaavia ihmisiä, mistä olisi varmasti hyötyä hallitukselle kuin hallitukselle.

Oma ehdokkaani ei muuten päässyt läpi. Ei ollut edes lähelläkään. Luulin, että se olisi harmittanut enemmän, mutta nyt ei tunnu kovin pahalta koska olen vaalien tulokseen muutoin melko tyytyväinen. Ainakin vielä tässä vaiheessa. Katsotaan miltä tuntuu sitten kuukauden kuluttua, kun Paavo Väyrynen on uusi ulkoministeri...

Happy Mondays - Lazyitis

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Lisäksi niissä mm. arvosteltiin ehdokkaiden hiuksia ja viisasteltiin vaaliohjelman juontajien sanomisista. "

Haista vittu! Tää on sun elämää ja vittu arvostelet ehdokkaiden hiuksia sekä viisastelet vaaliohjelman juontajien sanomisista - vieläpä kavereiden kanssa. Mitä vittua! Ja söit karkkia...helvetti gallagheritkin on sanoneet että all you need is cigarettes and alcohol!

Pete P. kirjoitti...

Joo, no siis en kirjoittanut sitä tuohon postaukseen, mutta heti karkin jälkeen menin kyllä vetämään kokaiinia ja giniä kahdeksan huoran kanssa.

?!?

Anonyymi kirjoitti...

sulla on oikea asenne pete!

Mitäs muuta olet viime aikoina puuhaillut?

Pete P. kirjoitti...

Mitäköhän tähän nyt pitäis vastata ettei tule taas "haista vittu":a naamalle? ;-)

No, jos jätän kaikista tylsimmät kohdat pois, niin olen hakenut kesätöitä ja eilen kirjoitin uuden biisin, josta tuli aika siisti.

Ja viikonloppuna olin poissa kotoa joka ilta, ihan oikeasti! :-D

Toivottavasti sullakin on ollut kivaa tekemistä näin kevään kunniaksi?

Anonyymi kirjoitti...

Rakentavasta tekemisestä ei vittuilla :)

Kesätöitä on tullut haettua ja saatua, se rintama on kunnossa. Petestähän on tullut menevä mies.

Onkos sulla bändikin?

Pete P. kirjoitti...

Joo, on. Mutta siinä on tällä hetkellä vain minä. Vahvistuksia haetaan.

Mihin menet kesätöihin?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...