21 maaliskuuta 2007

Shufflen hienous (taas)


Olen hehkuttanut tätä aikaisemminkin, mutta yhä se on hienoa ja jaksaa yllättää. Nimittäin se, miten iPodin shuffle-toiminto osaa sattumalta valita sopivia biisejä sopiviin paikkoihin.

Jännintä on se, kun käy niin että kuulee jonkun biisin kuin ensimmäistä kertaa - ei edes muista, että on ladannut sen soittimeensa. Tänään tuli Albert Hammond Jr.:n In Transit, jonka olin näköjään ladannut tammikuussa ja nähnyt tarpeeksi hyväksi iPodiin säästämiselle, mutta en ollut sen jälkeen sitä kuullut. Nyt kuulin sen kuin ensimmäistä kertaa ja se oli erittäin positiivinen yllätys. Onneksi en ollut deletoinut sitä silloin aikoinaan, vaan antanut sille mahdollisuuden vaikken ollut sitä aktiivisesti muistanutkaan.

Lataa In Transit tästä [lähdeblogi].

Muuta: Sokoksella on nyt käynnissä "3 + 1 -päivät" ja suklaapatukat ovat hyvässä tarjouksessa. Suosittelen.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä nyt ei liity millään tavalla mihinkään tai ainakaan aiheeseen. Mutta kevään hauskin bändilöytö on ruotsalainen Säkert! Video on nähtävissä tuolla: http://sakert.blogspot.com/

Tsekkaa...
-S

Pete P. kirjoitti...

Kiitos suosituksesta, ihan kivaa kamaa! Tää taitaa olla Ruotsissa nyt kovasti tulossa pinnalle, oon huomannut jostain blogeista. ;-)

href="http://sakert.blogspot.com/2007/02/en-video-r-fdd.html" tässä suora linkki videoon

Pete P. kirjoitti...

Siis tässä :-)

Anonyymi kirjoitti...

Mä näin bändin videon Ruotsin MTV:llä ja innostuin ostamaan sen perusteella levyn. Hämmästyttävää oli se, että Ruotsin MTV:llä tuli ihan hyviäkin videoita. Ei pelkästään hiphophupräp-osastoa.

-S

Pete P. kirjoitti...

Kyllä mä uskon että Ruotsin MTV:ltä tulee 100 kertaa parempia videoita kuin Suomen MTV:ltä. :-D

Ennenvanhaan tuli SVT Europalta sellainen mahtava ohjelma kuin Spin. Siitä sai paljon tietoa ruotsalaisesta musiikista. Harmi ettei sitä tule enää.

Tankearkivet kirjoitti...

hejhej
.. du kanske har märkt att jag gillar säkert! ifall du är intresserade sjunger annika även på engelska under namnet Hello Saferide. Suvveränt!!. pete mitä kuuluu???

Pete P. kirjoitti...

Ja, jag märkte det! Vad kul! :-)

Muuten ei kuulu hyvää, kuuluu taas huonoa.

Mitä sulle kuuluu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...