13 heinäkuuta 2007

"Johan Sebastian Bach - his name will live forever in the memories of those who are immortal and have astonishingly good recall"


Yritin tänään töissä selittää työkaverille eilen näkemääni hauskaa sketsiä. Sitä oli todella vaikea selittää (eivätkä selitetyt sketsit ole muutenkaan ikinä hauskoja... tämä vain oli pakko kertoa, koska se oli niin hyvä), mutta onneksi YouTube pelasti jälleen.
Australialainen The Micallef Programme tuli muutama vuosi sitten Yleltä hyvin satunnaisiin esitysaikoihin. Mielestäni se on yksi kaikkien aikojen parhaista sketsisarjoista, sillä siinä on hyvin suuri prosentti todella äärimmilleen viedyn näsäviisasta huumoria, jollainen erityisesti tekee minuun vaikutuksen. Kuten ylläoleva sketsi.
The Micallef Programmen ensimmäinen tuotantokausi löytyy kokonaisuudessaan osoitteessa http://www.alluc.org/. Sieltä ja http://www.tv-links.co.uk/ :sta löytyy paljon muitakin hyviä sarjoja ja elokuvia suoraan streamattavassa muodossa. Erinomaista ajanvietettä esimerkiksi työpaikalle!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...