26 heinäkuuta 2007

Talvi heinäkuussa


Stockmann nähtävästi varautuu talveen hyvissä ajoin: pipot, kaulaliinat ja villakangastakit on asetettu esille jo nyt, vaikka heinäkuutakin on vielä jäljellä! Vaatekauppoihin talvi tulee vuosi vuodelta aikaisemmin, vaikka sään puolesta on lopulta siinä ja siinä tuleeko talvi ollenkaan.


Tuntui kyllä hyvältä koettaa päälle paksua ja raskasta takkia, mutta jotenkin tuntuisi hölmöltä hankkia sellainen talven varalle jo nyt... (enkä itse ainakaan kestäisi Liam Gallagherin monesti suosimaa talvitakki-päällä-kesälläkin -tyyliä!)

MP3:

Oasis - It's Better People [sama] (tämä biisi pääsee jostain syystä aina unohtumaan - kannattaa ladata!)
Oasis - Half The World Away [sama]

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mutta mistä niitä Liam Gallagherin takkeja saa Suomesta?

btw - neljä maijaa, valot päällä, osalla pillit ja poliiseilla todistetusti (ainakin) yksi konetuliase esillä puoli tuntia sitten 00200 alueella..

t: lokaali

Anonyymi kirjoitti...

mulle tuppaa aina käymään niin että talvivaatteet on jo myyty kun havahdun sellaisia ostamaan ja tlvitakit on jo hyllyssä, kun hokaan ettei mulla ole mitään helteeseen sopivia vaatteita

Pete P. kirjoitti...

OHHOH! 00200-alue on ilmeisesti menossa ihan rappiolle! Näin siellä keskiviikkonakin poliiseja ja pultsarin (!). Kohta varmaan Kontulassakin on turvallisempaa... ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...