24 heinäkuuta 2007

Murot


Suomessa murot taitavat olla aika vahvasti aamiaiseen ankkuroitu elintarvike. Eikä ihme: itseni ei ainakaan tee mieli syödä esimerkiksi cornflakeseja muulloin kuin aamuisin (ja silloinkin melko vastentahtoisesti - ennemminkin niitä pistää suuhunsa vain siksi että niin on pakko tehdä, jos ei halua kuolla nälkään).

Esimerkiksi USA:ssa muroja syödään (ainakin Seinfeldin perusteella!) välipalaksi myös muulloin kuin aamuisin. Viimein ymmärrän itsekin, miksi. Hankin pari viikkoa sitten paketillisen "Extreme Creme Taste Oreo O's" -muroja ja nyt mieleni tekisi syödä niitä kaikkien aterioiden tilalla!

Haudoin kyllä vahvoja ennakkoluuloja "vaahtokarkin palasia" sisältäviä supersokerisia keksimuroja kohtaan, mutta pikku hiljaa ne ovat sulattaneet sydämeni (tai joitain makuhermoja kielessäni?). Oreo O's -murot eivät ole läheskään niin äklönmakeita kuin ensin kuvittelin, vaan ne ovat jopa yllättävän terveellisen mutta silti jännittävän ja herkullisen makuisia. Ne ovat oikeastaan liian hyviä aamuisin kiireessä syötäviksi; niitä tekisi mieli säästää arvokkaampiin ruokailuhetkiin. Niitä pitäisi syödä vähintään hopealusikalla!

... Mutta huomisaamuna paketin pohja tulee vastaan ja sisuspussi rapisee tyhjyyttään. En taida olla valmis sijoittamaan ainakaan aivan heti toiste kahdeksaa euroa muropakettiin, vaikka ne hyvin gourmet-muroja ovatkin.

Heipä hei Oreo O'sit, teitä tulee ikävä!

(Extreme Creme Taste Oreo O's -muroja saa ainakin Behnford'silta ja Kampin K-Supermarketista.)

New Order - Temptation [lähde]

7 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Siis ymmärsinkö oikein? Yksi muropaketti maksaa 8 euroa? Huhhuh.

Anonyymi kirjoitti...

????!!!!!?????

Anonyymi kirjoitti...

meinasin sanoa ihan samaa kuin sonja. maksoitko oikeesti muroista kahdeksan euroa. mä välttelen ruokakaupassa kaikkea mikä maksaa yli kaksi euroa. (tofu on kyllä kallista) mutta ilmeisesti oli sen arvoista, kun kirjoitit näin haltioituneen merkinnän. ;D

ja taas hieno anonyymi kommentti

Sonja kirjoitti...

Eiks noi Oreosit oo alunperin muuten keksejä?

Pete P. kirjoitti...

Jep, heh, kaikkea pitää kokeilla kerran. Kahdeksan euron murojakin. Ei siinä oikeestaan oo mitään järkeä, mutta mutta... piristääpä edes vähän päivää. Kuten sanoin, tuskin sijoitan muroihin moista summaa uudestaan. :-D

Ja joo, Oreosit on "Amerikan Dominoja". Tummaa keksiä ja valkoista tahnaa välissä.

Anonyymi kirjoitti...

niin no, ihan kuin ei olisi itse koskaan ostanut mitään missä ei ole ihan järkeä.

Pete P. kirjoitti...

Säästinkin vikan annoksen vielä päivälliseksi, en raaskinut tuhlata sitä aamuun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...