23 heinäkuuta 2007

Kuka lukee?


(Tämä ei ole mitenkään henkilökohtaisesti tarkoitettu sinulle, jolle tänään mainitsin asiasta. Eikä myöskään sinulle toiselle, jolle puhuin samasta aiheesta. Mietin tätä nyt aivan yleisellä tasolla.)

Välillä yllätyn siitä, ketkä kaikki tätä blogia lukevat. En oikeastaan ole antanut osoitetta melkein kenellekään, mutta silti aina yllättäen yksi jos toinenkin löytää tänne jotain kautta.

En tiedä miksi se on ongelma, mutta jotenkin välillä koen vaikeaksi sen, että tutut ihmiset lukevat tätä. Vaikka toisaaltahan tämä on juuri heille tarkoitettu. Heillekin.

Ehkä siis häpeän joitakin asioita joita olen kirjoittanut tänne. Jos ne ovat liian noloja. Tai masentavia. Tai jotain. Pelkään myös sitä, että olen (vahingossa!) sanonut pahasti jostakusta, joka lukee tätä. Ja sitten alkaa ikävä itsesensuuri, kun miettii mitä voi kenestäkin sanoa (nimiähän en kyllä ikinä mainitse muutenkaan) - ja joittenkin juttujen koko idea menee pilalle.

Mutta ehkä tästä ei pitäisi kehittää itselleen tällaista ongelmaa tai painetta? Joko kutsuu avoimesti kaikki lukemaan blogiansa eikä muuta sitä tippaakaan. Tai sitten kutsuu kaikki ja lopettaa arveluttavien juttujen kirjoittamisen. Mutta se olisi ehkä väärin. Tai jos lopettaisi koko blogin kirjoittamisen? Tai sitten jatkaa tällä nykyisellä hankalalla linjalla, jossa toivoo ettei kukaan lue mutta toivoo että kaikki lukisivat tai toivoo että vain jotkut tietyt lukisivat ja jotkut tietyt ehdottomasti eivät.

Eli ehkä lopetan koko asian pohtimisen. Levitköön osoite mihin tahansa. Enkä muuta sisältöä. Ne jotka sattuvat ymmärtämään väärin, ymmärtäkööt sitten väärin.

(Mutta muista, että jos joskus luet täältä jotain ikävää minkä uskot koskevan itseäsi; koeta olla loukkaantumatta. Tämä kaikki kertoo varmasti kirjoittajasta enemmän kuin kirjoittajan käsittelemistä aiheista. "Se on ite, joka toisia haukkuu" pitää hyvin pitkälti paikkansa edelleen.)

MP3: The Beautiful South - My Book

Edit: Hmm, se huono puoli siinä vielä olisi, jos kaikki tutut lukisivat, että sitten keksisin entistäkin vähemmän puheenaiheita! "Mitä olet puuhaillut viime aikoina?" "No, mulla oli sellainen juttu että --" "Ai, jaa, joo, luinkin siitä jo sun blogista"

Kai tämä on jonkinlainen blogin keski-iän kriisi. :-D

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi. Osoite ei ollut siellä kuin noin päivän... Samat tyypit, jotka lukevat tätä, lukevat munkin blogia. Anna mennä, kirjoita!

Pete P. kirjoitti...

Joo, siis... hmm, no... saahan se siellä vaikka sitten ollakin. Tai ihan sama... en nyt tiedä...

Gere muuten sun blogi on hyvä, diggaan sen tyylistä tosi paljon!

Anonyymi kirjoitti...

just wright and don't care! -ninni-

Roadtrip 2007 kirjoitti...

Mä laitoin googleen hakusanaksi Hard-Fi ja ekana sun blogin osoite osui silmään. Lähdin lueskelemaan blogia ja jäin niin sanotusti koukkuun. En ole ennen muiden blogeja lueskellut mutta tähän jäin jumiin. En tiedä miksi, ehkä siksi että kirjoittelin tossa kuukausi sitten omaa blogiani kun olin jenkeissä roadtrpillä 3vk, tai ehkä vaan siksi että sulla on hauska tapa kirjoittaa. Tsempit blogille, täytyy pistää osoite talteen. Hauskaa luettavaa siis! Huomenna (tänään) muuten Stereophonics Tavastialla! -Lassi-

Pete P. kirjoitti...

Kiitos!

Sun blogi vaikuttaa myös erittäin hyvältä, jenkkimeininki ja -tarinat on aina loistavia. :-)

Joo, Stereophonics... jaksaisikohan sitä mennä taas huomenna niin överiväsyneenä töihin..? Se ois hieno nähdä Tavastialla, koska Englannissa ne soittaa vaan melkein pelkkiä areenoita nykyään. Ois harvinaista pienemmässä paikassa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...