02 heinäkuuta 2007

Tauko


Töissä on nyt niin uskomattoman hiljaista, että on aikaa pitää pitkiä taukoja. Tänään oli hyvä tauko: italialaista jäätelöä, lattea, Ruoholahden kanava, aurinkoa ja ukkosen jyrinää samaan aikaan sekä Morrisseyn You Are The Quarry iPodissa.

Minut pitäisi laittaa ympärivuorokautiseen kofeiinitiputukseen. Mitkään asiat eivät tunnu kovin harmittavilta, kun on sellaisessa pienessä kahvitärinässä tai Pepsi-pöhinässä.

Morrisseylla on kyllä hauskoja juttuja! Maailma on varmasti täynnä 12-vuotiaita koululaistyttöjä, jotka kirjoittavat päiväkirjoihinsa vähemmän pateettisia tarinoita kuin Morrisseyn sanoitukset, mutta kun huvittavan angstiset tekstit ("Jesus, do you hate me?"!) yhdistetään tarttuviin pop-melodioihin ja esitetään vakavalla naamalla, homma toimii hienosti.

Töiden myötä olen löytänyt nettiradiot. Kannattaa kokeilla esimerkiksi Live365.com:in palvelua. Genre-etsinnässä hakusanaksi "britpop" ja löydät paljon ilmaisia nettiradioita, jotka soittavat kaikkia itsestäänselviä klassikoita kuten Oasis, Blur ja Pulp, mutta myös 1990-luvun pienempiä nimiä kuten Elastica, Kenickie tai The Longpigs.

MP3:

Morrissey - I'm Not Sorry [lähde]

(... Tietenkään en löytänyt tähän You Are The Quarryn parhaita kappaleita, mutta kaksi ylläolevaakin ovat aivan hyviä.)

10 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Itsekin aina välillä kuuntelen nettiradioita. Joskus kuuntelin jotain sellasta, kun pirate cat radio tms. Yksi unelma-vaihtoehto-ammattinihan on ollut veneessä toimivan laittoman underground radioaseman juontaja, mutta taitavat niiden päivät olla jo ohi.

Anonyymi kirjoitti...

sinut on haastettu

Pete P. kirjoitti...

Haastettu mihin? Kaksintaisteluun? Marathoniin? Oikeuteen?

Anonyymi kirjoitti...

ei kun haastettu meemiin joka on blogissani, tai siis piti olla kunnes tuhosin sen vahongossa. yt tein sen uudestaan. check it out.

voidaan me kyllä kaksintaistelukin ottaa jos mä saan valita aseet. ei kun mä haastoin. onko sulla silloin oikeus valita aseet..??

Pete P. kirjoitti...

Jahas joo, tsekkaan sen meemin sitten kohta...

Hmm, joo luulisin että mulla on ehkä oikeus valita aseet. Valitsen suklaatuutit.

Sonja kirjoitti...

Saanko mä sit olla se kaveri, joka pudottaa sen nenäliinan?

Pete P. kirjoitti...

Tää kuulostaa tosi hyvältä keissiltä...

Anonyymi kirjoitti...

aika hyvä kyllä toi asevalinta ku mä en käytä maitotuotteita. voinkohan käyttää niitä tähähn tarkoitukseen vai olenko aseeton.

nyt meilä on jo aseet ja nenäliinanhuiskuttaja. tarvitaan vaan aika, paikka ja asennetta... eiku sitähän meillä on aina.

Pete P. kirjoitti...

Hei emmä ehkä aiokaan tehdä tätä 7-listaa. Yritin kehitellä, mutta tuli liian ankeita juttuja.

Kiitos vaan haasteesta silti.

Anonyymi kirjoitti...

ei se mitään. yrityksetkin ehkä lasketaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...