11 heinäkuuta 2007

Pari juttua vielä (taas)


1) Kesäisin ja etenkin kesän jälkeen joutuu (/saa) kertomaan kesäkuulumisiaan monille kavereille, joita ei ole nähnyt koko kesänä. Itse ainakin olen niin vaihtelunhaluinen, etten jaksa kertoa samoja asioita moneen kertaan. Useasti vastaukset "Miten kesä on mennyt?" -kysymyksiin jäävätkin siis lyhyiksi "Ihan OK..." -tyylisiksi lässähdyksiksi, mutta taas joskus toiste jaksaa kertoa asiat pidemmän kaavan mukaan. Oman kesäni perusjuttuhan on se tarina, miten menin ensiksi huijarivartiointifirmaan ja sitten pääsin vaihtamaan toiseen kunnollisempaan. Se ei ole mikään kovin mieltä ylentävä tarina, mutta tänään onnistuin kertomaan sen kohtalaisen kiinnostavasti. "Onko teidän mielestänne 'Senja' miehen vai naisen nimi..?"

2) PopStars2:n kakkosen Janen ex-jäsen Tea Hiilloste on onnistunut tekemään yhden huonoimmista musiikkiesityksistä ikinä. Tytöt tykkää (kts. video omalla vastuulla - itse toivoisin, etten olisi nähnyt sitä!) on jo niin surkea, ettei se ole enää edes hauska. Tästä ei voi pitää edes kolmevuotias puolikuuro vajukki. Vai voiko... sillä miksi muuten tämä olisi Suomen listojen kärjessä?

6 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Get this: en ole vieläkään kuullut tuota Tytöt tykkää- laulua!



Taidan olla aika onnekas.



Lisäksi en kuuntele NRJ:ä.

Sonja kirjoitti...

Niin, ja tämä kappale (http://www.youtube.com/watch?v=w9XA5Xb-ALk) on kesähitti Saarella. Ehdin kuulla sen varmaan noin 20 kertaa niiden neljän päivän aikana.

Anonyymi kirjoitti...

Olipas siinä kyllä mitä ihanin videoa ja voi kuinka se oikein nostatti tuon kappaleen sille tasolle, missä se kuvaa kokonaisen sukupolven tuntoja. Yksi 2000-luvun alun määritellyistä hetkistä. Vedetään, pete, joku keissi.

Pete P. kirjoitti...

Jee Sonja, toi Kate Nashin biisihän on hyvä! Paljon on puhuttu että Kate on liian lilyallenmainen, mutta enpä tiedä. Tarttuva kertsi ja hauska video, mikäs siinä.

Antti joo tehdään! Oikeesti! Kerroin just viime viikolla Faizille siitä Sibeliusmonumentti-keissistä, mutta se ei oikein tajunnut.

Anni kirjoitti...

Senja on naisen nimi. Tai ainakaan en tunne yhään miespuolista Senjaa, naispuolisen kylläkin.

Tytöt tykkää on samaa sarjaa kuin Anna soida, niin ärsyttävä ja raivostuttava että menee jo hyvän puolelle.

Pete P. kirjoitti...

Ei kun tytöt tykkää on nimenomaan niin huono että se on vaan huono. Just joku Alexian "Summer Is Crazy" tms. oli niin huono että se oli hyvä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...