27 tammikuuta 2008

Laiskuuden huippu

Laiskuudella ei taida olla yhtä yksittäistä huippua, vaan monta erillistä, mutta olen tainnut saavuttaa niistä jo melko monia.

Esimerkiksi se on yksi laiskuuden huipuista, että jos tiskipöydällä on tahra, ei vaivaudu pyyhkimään sitä rätillä tai talouspaperilla, vaan kääntelee vaivalloisesti keittiön vesihanaa sitä kohti ja säätää virtausvoimakkuutta niin, että vesi lopulta kuluttaa tahran pois.

Kaikki eivät näytä olevan laiskoja: YouTubesta löytyi musiikkivideo Blurin No Distance Left To Runiin toteutettuna Sims 2:n avulla. Mielenkiintoisen suoraviivainen tulkinta kappaleesta. Toinen, ehkä vielä oudompi ja säälittävämpi oli The Darknessin Friday Night RuneScape-pelin hahmoilla.

MP3: Blur - No Distance Left To Run [lähde]

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi on niiiin tuttua toi esimerkki laiskuuden huipusta.. :D asiaa sivuten, tuli mieleen yhestä Bill Cosbyn kirjottamasta kirjasta, kun se kertoi omasta lapsuudestaan. Siitä, kun ennen ruokailua piti aina pestä kädet. No, tietenkin vessaan mentiin - käsiä ei suinkaan pesty, mutta vettä räiskyteltiin pyyhkeeseen ja peiliin jotta näyttäis siltä kuin pesutoimitus olis suoritettu. Erityisellä huolella piti kastella saippua, koska sen äiti tarkisti ensimmäisenä jos epäili että oli fuskattu. Koko homma vei tietenki paljo kauemmin aikaa kuin ois vieny käsienpesu, mutta kyse oliki periaatteesta.. :)

Cosby on rautaa.

Anniina kirjoitti...

Myös se on aika hyvä esimerkki laiskuudesta, että kun keittiörätti alkaa olla niin likainen että sillä likaa enemmän kuin puhdistaa, sitä vain itsepintaisesti etsii rätistä sitä olematonta jäljellä olevaa puhdasta kulmaa eikä viitsi avata kaapin ovea ottaakseen esille uutta. Tai kun huomaa että pitäisi imuroida, mutta ei vain jaksa, vaan keräilee sen sijaan käsin lattialla lojuvat villakoirat yhä uudestaan ja uudestaan.

Pete P. kirjoitti...

Gere sentään... :-S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...