27 tammikuuta 2008

"Viinerin makuinen drinkki"

Olen huomannut, että en kirjoita blogiin niin usein silloin, kun on hauskaa. Joten viime päivinä en ole kirjoitellut, koska on ollut hauskaa. Ei mitään legendaarisen, parhaan, onnelliseksitekevän hauskaa, ehkä enemmän sellaista "tyhjää" hauskaa, mutta on sekin jotain.

Viime vuonna en oikein jaksanut tyhjää hauskaa, ja boikotoin ja protestoin sitä vastaan ehkä melko näkyvästikin. Mutta tänä vuonna olen päättänyt uudistaa asennettani ja yrittää nauttia olosuhteista parhaalla mahdollisella tavalla. Ei aina tarvitse ottaa asioita niin raskaasti. Eivät kaikki asiat ole täydellisiä - oikeastaan mitkään asiat eivät tietenkään ole - mutta siitä ei vain pitäisi välittää niin paljon.

(Eli pitäisi siis tehdä kompromisseja ja tinkiä standardeista? Nyt, kun sen kirjoittaa, se kuulostaa taas paljon pahemmalta... Eli juuri tämän takia ei pitäisi miettiä niin paljon.)

Sitä paitsi luulen, että tulen tarvitsemaan tyhjänkin hauskan tarjoamaa akkujen latausta vielä myöhemmin tänä keväänä. Toistaiseksi olen onnistunut sulkemaan esimerkiksi proseminaarin ja kesätyönhaun mielestäni lähes täysin (kieltäminen näyttää toimivan!), mutta ei se tietenkään voi onnistua enää kovin pitkään. Ennustan, että hajoan ehkä jossain vaiheessa maaliskuuta. Mutta siihen on vielä aikaa...

Entä "viinerin makuinen drinkki"? Pohdin tänään, miten jonkinlainen viinerin makuinen juoma voisi olla hyvä keksintö; jonkinlainen täyteläinen sekoitus vaniljaista, hedelmäistä, kardemummaista, pullamaista ja maitomaista ainesta. Sen ei siis pitänyt olla alkoholijuoma, mutta kaverini keksi mennä pyytämään viinerin makuista drinkkiä baarimestarilta. En tiedä, minkälaisia hämmentyneitä ilmeitä tilaus oli aiheuttanut, mutta lopputulos oli sekoitus jotain vaniljalikööriä, vadelmasiirappia, Spritea ja jotain muuta. Sekä lisäksi... pienen pieni rahkapulla erillisellä lautasella! Se oli itse asiassa ihan toimiva kombinaatio. Vaikka pulla oli kyllä koko jutussa paras osa.

MP3:
Kent - Elvis [lähde]
The Verve - On Your Own [lähde]

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...