05 elokuuta 2009

Miksi kaikki kasautuu?

Miksi kaikki asiat aina kasautuvat? Jos päivä alkaa yhdellä huonolla sattumalla, miksi sitä seuraa kaksikymmentä muuta huonoa?

Eilinen oli juuri sellainen päivä. Heräsin myöhässä, joten en ehtinyt saada lippua Eddie Izzardiin. Pesula ei ollut onnistunut saamaan viidestä sinne viime viikolla viemästäni paidasta yhtä ainoatakaan puhtaaksi, ja tarjosi korvaukseksi vain 10% alennusta, eli kokonaista kahta euroa! Syksyn kurssit yliopistolla vaikuttavat etukäteen tylsiltä: jokaisesta lukemastani aineesta täytyy suorittaa metodi- tai tutkimuskursseja. Muutenkin kalenterin selaaminen oli ahdistavaa; nähdä marraskuun olemassaolo. Myöhästyin myös ainakin kahdesta bussista, ja sitten kun ehdin yhteen, olin unohtanut ladata matkustusaikaa matkakortille. Kaikki oli hyvin hankalaa.

Mutta se oli eilinen. Nyt on tänään: nyt olen 24 ja aloitan puolen tunnin päästä työt uudessa paikassa. Tuntuu ihan hyvältä. Koko kesä on ollut aivan mahtava, olen ollut todella etuoikeutetussa asemassa, kun olen voinut vain lomailla yli kaksi kuukautta vailla lainkaan huolia. Ehkä ne marraskuun huoletkin hälvenevät itsestään, jos niitä ei pohdi liikaa etukäteen.


4 kommenttia:

dpst kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää! Muakin ahdistaa marraskuu, se on ehkä huonoin kuukausi ikinä. Sellanen turha välikappale, olis edes synttärit marraskuussa, niin se ei haittais, muttakun ei ole, niin siinä kuukaudessa ei ole muuta hyvää kuin, että sen jälkeen on joulu. Onneks Musen uusi levy tuli myyntiin ja singlenkin ostin iTunesista (iTunes muuten hyvä sinkkujen ostoon). Niin mua ei tällä hetkellä masenna kuin se, että luulin jo, että Coldplay tulee suomeen kun oli otsikko "Coldplay esiintyy s.." mutta se olikin sitten simpsoneissa. Se vähän ahdistaa, että mistä kaupasta ja minkä erikoisversion musesta ottaa.. Siitä on boksia ja dvdversiota ja tavallinen.

Lauri kirjoitti...

Voi jumankekka! Mä en edes tiennyt, että Eddie Izzard tulee Suomeen ja nyt kun se selviää, niin liput on jo myyty. Shite!

Pete P. kirjoitti...

dpst: Kiitos, ja kiitos vielä hyvästä Spotify-biisilistaideasta!

Itse valitsen aina normi- / deluxe- / mega-DVD-super-öky -versioista sen, joka on eniten ihan tavallisen CD:n kokoinen ja sopii näin parhaiten hyllyyn muiden levyjen kanssa. Esim. The Verven levystä viime vuonna piti ottaa "kirjakantinen" erikoisversio, kun se oli lähempänä normi-CD:tä, kuin levyn perusversio, joka oli tosi ohuessa pahvikuoressa. Ja sitten tietysti useimmin se on niin päin, että pitää just vältellä erikoisversioita, koska ne on aina jotenkin isompia tai leveämpiä tai muuten epäsopivampia. Ehkä sä et pidä sun levyjä hyllyssä ihan niin tarkasti? ;-)

Pete P. kirjoitti...

Lauri: Niin, toistaiseksi paras ulkomainen koomikko, joka on Suomeen tulossa! Ehkä keikkoja vois tulla vaikka toinen, tai sit tää voitais siirtää isompaan paikkaan, kun oli heti niin suosittu? UK:ssa Izzard esiintyy Wembley Arenalla ja O2:ssa, ja New Yorkissa Madison Square Gardenissa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...