24 elokuuta 2009

Täytyykö kesästä päästää irti?


Tämä kesä on ollut upea. Kaikkien aikojen paras, vaikka ennenkin on ollut hyviä. Tämän kesän perusteella olisin jopa valmis vaihtamaan suosikkivuodenaikani syksystä kesään. Tässä kesässä on ollut kaikkea juuri sopivassa suhteessa: aurinkoa, sadetta, kavereita, yksinoloa, rantaa, parveketta, kotikaupunkia, vieraita kaupunkeja, ruokaa, juomaa, jäätelöä, pyöräilyä - kaikkea hienoa ja nautinnollista. Mutta elokuun viimeisen viikon alkaessa miettii jo sitä, täytyykö tästä kesästä päästää pian irti ja antaa sen mennä menojaan omaan suuntaansa kun itse ajelehtii syksyä kohti?

Ainakin toistaiseksi irti päästäminen on ollut hyvin vaikeaa, oikeastaan mahdotonta. Yritän roikkua kiinni viimeiseen asti. Pidän etenkin elokuun öistä niin paljon, että nytkin lauantaina valvoin aamukahdeksaan asti, jotta saisin lämpimän pimeästä yöstä irti kaiken mahdollisen. Olin läpi yön kestäneiden läksiäisjuhlien ja Nintendo-jatkojen jälkeen Kauppatorilla kello seitsemältä ostamassa tuoreita perunoita ja tilliä sekä syömässä vadelmamunkkia. Helsinki oli niin kaunis ja kesän loppupuolen häivähdykset vielä niin vahvasti läsnä, etten olisi missään nimessä halunnut mennä vielä nukkumaan. Voisin valvoa koko kesän niin kauan kuin sitä on vielä jäljellä, ja nukkua korvaavat unet marraskuussa.

En päästä irti aivan vielä. (Rantamatot tosin laitoin jo takaisin kaappiin.)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heeey maaan, pitkästä aikaa sun profiilikuva muuttu positiiviseen suuntaan! GRATTIS :-D

Torneå

Pete P. kirjoitti...

Hahah... kiitos? Se edellinen oli kuules sentään Blur-vaikutteinen kuva ja ihan itse piirretty, olin siitä aika ylpeä! :-P

Anonyymi kirjoitti...

Itse piirretty? Olen hämmentynyt! Tämä tieto ehkä nostaa kyseisen kuvan osakkeita vähän. ;-)

Torneå

Pete P. kirjoitti...

Joo-o, tosin ohjeiden mukaisesti, mutta silti itse.

kyse kirjoitti...

kävelitkö tänää puku päällä portsun eestä senaatintorille päi joskus kuuden mais? jos olit, ni aattelin sun aikasemmasta tukkapostauksesta, et se olit sinä.

toisekseen, testasin sitä mäkin piirakkaa. olit oikeassa, se oli äärimmäisen hyvää!

Pete P. kirjoitti...

Hehheh, ei, en ollut keskustassa ollenkaan koko päivänä.

kyse kirjoitti...

hmmm.. olin aika varma. tuli vaa mieleen, ku olit kirjotellu siitä tukastas :D

Pete P. kirjoitti...

Tajusin itse asiassa tänään, mistä puvun kanssa syntyvä outo vaikutelma johtuu: puku tekee vartalosta vähän sellaisen jykevän, "olkatoppaukset" ja kaikki, joten pää näyttää pieneltä. Mutta jos on iso tukka, pää näyttää suhteessa pukuun normaalikokoiselta. Kun taas perusvaatteissa pienikin pää on suhteessa oikean kokoinen.

Anonyymi kirjoitti...

juu, annetaan sen mennä vaan. Jag gillar mer hösten :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...