17 marraskuuta 2007

Puuttuva pala?

Keskustelimme tänään kavereiden kanssa jostain syystä palapeleistä (kummastelimme itsekin, miksi).

Kerroin, miten olin pari vuotta sitten siivotessa imuroinut vahingossa yhden palapelin palasen ja sen jälkeen heittänyt koko palapelin menemään, koska sen kokoamista olisi enää turha jatkaa tietäen että siitä tulisi aina puuttumaan yksi pala.

Ystäväni kysyi minulta, puhuinko vertauskuvallisesti vai kirjaimellisesti.

Muuta: Äsken kotiin kävellessäni humalainen mies melkein virtsasi päälleni läheisen ravintolan pihalta. Sain samalla myös ohjeen "Ei kannata kävellä siitä". Meno Helsingissä on taas melko lohdutonta. Enpä haluaisi olla tällaisena yönä portsari, baarimikko, taksikuski tai poliisi.

MP3: Coldplay - Don't Panic [lähde]

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaihtoehtona olisi tietysti ollut myös pölypussin tyhjentäminen ja sisällön perinpohjainen haravoiminen. Imuroitujen tavaroiden etsiminen on aina yhtä palkitsevaa.

Pete P. kirjoitti...

Joo, totta kai se kävi mielessä. Mutta en jaksanut vaivautua.

Anonyymi kirjoitti...

minä olisin tehnyt tiian ehdottamalla tavalla ja olen tehnytkin.
hyvä muuten tuo kaverisi kysymys vertauskuvallisuudesta. Tämä kolmas vaihtoehto tuo kysymyksen asetteluun vielä lisäväriä.

Pete P. kirjoitti...

Mmm, joo... Toisaalta ois aika siistii ja toisaalta ois aika tosi tyhmää puhua vertauskuvissa. ;-) Mutta ehkä niin tylsään aiheeseen kuin palapeleihin se avais jotain mielenkiintoa.

Se tuli sitäkin kautta mieleen kun mulla oli tän Viikon Levynä Coldplayn X & Y ja siinä taidetaan laulaa puzzleista parissakin biisissä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...