15 marraskuuta 2007

Teddy Picker (+ jne.)

Arctic Monkeys julkaisee seuraavan singlensä Teddy Picker joulukuun alussa. Mielestäni kappale on loistava valinta singleksi; se on todella tehokas, äkäinen ja nokkela teos, jossa on täydellisesti kaikki kohdallaan.

Biisin titaanisen tyylikkään musiikkivideon on ohjannut Roman Coppola. Mukava kikka, että videolla kuullaan kappaleesta studiossa soitettu live-versio ja se on kuvattu ilmeisesti aivan oikealle filmille - ainakin värit ovat sävykkäämmät ja "aidommat" kuin useimmissa muissa videossa. Lisäksi bändi näyttää todella coolilta, etenkin laulaja Alex Turner voisi olla kuka tahansa 60- tai 70-luvun klassinen poptähti.


Arctic Monkeys - Teddy Picker

Keväällä jouduin käyttämään jonkin aikaa sen miettimiseen, kuka kumma on Teddy Picker. Lopulta tajusin, että kyseessähän ei olekaan henkilö, vaan kirjaimellisesti "nallenpoimija" eli sellainen laite, joita on esim. huvipuistojen pelihalleissa tai risteilylaivoilla. Teddy pickerissä yritetään mekaanista kouraa ohjaamalla kahmia itselleen rihkama-aarteita, esimerkiksi nalleja tai sormuksia tai mitä tahansa.

Muuta: Kävin tässä joku päivä en nyt muista missä, mutta jossain sisätilassa, jossa haisi tupakka. Uuden tupakkalain aikana on jo muutamassa kuukaudessa ehtinyt unohtaa kyseisen hajun. Oikeastaan minulla on ollut sitä vähän ikävä. Jotenkin se on tietyissä tilanteissa lämmin ja kotoinen ja "oikea" haju. (Enkä siis edes polta itse.)

Muuta II: Viime viikon löysäilyhaahuilun jälkeen olen tällä viikolla ollut todella kiltti poika. Olen noussut aikaisin aamulla, lukenut tenttiin jokaisessa mahdollisessa välissä, käynyt kaikilla luennoilla ja jopa muistanut tulostaa luentokalvot etukäteen aina kun se on ollut mahdollista, huhkinut salilla, pessyt pyykkiä ja tehnyt jopa ylimääräisiä, ei-pakollisia töitä. Ja karman lain mukaan siitä seuraa se... että sain "Boutros Boutros-Ghalin" Facebookissa ystäväksi. Boutroksen profiilin about me -kohdassa lukee "I'm kind of a big deal".

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...