21 marraskuuta 2006

Supersonicliveforeverwhatever


Kyllä, totta se on: Suomessa elää ja voi hyvin vielä muutama innokas Oasis-fani. Hittikokoelma Stop The Clocks julkaistiin tänään ja sen kunniaksi jo äärimmäisen legendaarinen Liam & Patsy Recreation Club saa jatkoa keskiviikkona!

Viimeksi vastaavanlainen klubi järjestettiin vähän yli kaksi vuotta sitten Definitely Maybe DVD:n julkaisua juhlistamaan. Silloin paikkana oli pienen pieni Semifinal, nyt suurempi (ja... kasvottomampi) Virgin Oil Co. Ohjelma tulee taas olemaan laadukasta: tällä kerralla päähuomion kerää uuden Oasis-dokumentin Lord Don't Slow Me Down ainoa Suomen-esitys. Tämä on todellinen kulttuuriteko klubin järjestäjiltä! Itse olin jo alistunut odottamaan DVD-versiota tai Ruotsin SVT:n esitystä, joka on luvassa "joulun jälkeen". Mutta nyt pääsenkin näkemään elokuvan tuoreeltaan ja isolta ruudulta!

Muita ohjelmanumeroita ovat mm. Kevin-yhtyeen esiintyminen (ei paljon nappaa; bändin musiikki ei ole yhtä hyvää kuin jäsenensä Finn Andersonin hauskat musiikkivideot), Oasis-karaoke (viimeksi sain lohdutuspalkintona Columbia-vinyylin!), DJ-setti ja eduskuntaehdokas Paavo Arhinmäen puhe (joka ei toivottavasti käänny vaalipropagandaksi, vaan pysyy Oasis-aiheessa).

Viime kerralla oli huvittavaa huomata, että Oasis-diggailu on oikeastaan hieman samanlaista nörttimäistä intoilua kuin joku Star Trek -fanitus luultavasti on. Paikka on täynnä Liam tai Noel Gallagheria imitoivia nuoria miehiä (esim. pukeutuneena précis samalla tavalla kuin Noel Definitely Mayben kannessa!), baarin suosituin juoma on gin & tonic (aloittelijoille tiedoksi: se mainitaan Supersonicissa) ja myynnissä oli Benson & Hedges -savukkeita (Noelin suosikkimerkki ja kissojen nimi). Olisikohan Noel itse käynyt vastaavilla Beatles- tai Stone Roses -juhlilla, jos sellaisia oli? En ole aivan varma...

Joka tapauksessa, itse olen ainakin mad fer it ja keskiviikko-illasta tulee varmasti hauska! Vietin tänään melkein klo 24:ään asti kirjastossa, jotta minun ei tarvitsisi keskiviikkona (eikä torstaina) lukea. Kaikkensa on tehtävä. You gotta roll with it. :-D

P.S. Kiitos flyerista, Pertti!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I envy you....Voi, miksi asun Jyväskylässä. Turussa on Bowie-bileitä ja Hesassa Oasis..nyt ottaa sydämestä...

Pete P. kirjoitti...

Suomessa ainoa asumiskelpoinen paikka on Helsinki, pitäisihän se tietää jo syntymästä lähtien. ;-)

No, voit lohduttautua sillä että olet ilmeisesti pian Skotlannissa, missä onkin sitten taas aivan toisenlaiset mahdollisuudet vaikka mihin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...