07 marraskuuta 2006

Takaisin todellisuuteen


Phuhh, Tukholma on nyt takana ja arki jatkuu taas. Matka oli hauska, mutta rankka - ehkä valitettavasti enemmän rankka kuin hauska.

AIK - Malmö oli varmasti paras urheilutapahtuma, jota olen ollut katsomassa. Jalkapallokulttuuri on lahden toisella puolella kyllä käsittämättömän paljon Suomea edellä. Råsundan stadionilla oli 31000 katsojaa ja AIK-fanien laulu oli kovaa ja komeaa. Myös soihtuja paloi mukavasti. Ruotsissa saa juoda olutta myös katsomossa, mikä herätti suurta iloa joukkiossamme - varsinkin kun lehtereillä kiertelevät oluenkauppaajaneidit olivat erittäin viehättävän näköisiä. Harmi, että AIK:n voitto ei riittänyt mestaruuteen asti, koska Elfsborg voitti samaan aikaan oman pelinsä. Kultajuhlat Tukholmassa olisivat epäilemättä olleet melkoiset!

Tukholma on kyllä hieno kaupunki. Harmi, että se on suomalaisille useimmiten jonkinlainen läpikulkupaikka, tai vain päivän vierailun kohde. Se olisi riittävän laaja useammankin päivän tutkimista varten. Pitäisi joskus viivähtää siellä hieman kauemmin.

Kohta tässä blogissa alkaa muuten Parhaat asiat TOP10 -sarja. Siinä listataan mielestäni 10 parasta asiaa maailmassa. Ei niinkään arvoja tai muita elämän peruspalikoita, vaan enemmän konkreettisia juttuja. Tein eilen listan laivalla, kun en saanut unta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

TOP-listoja. Mahtavaa. Itse harrastan TOP 5 asioiden luettelemista mitä omituisimmista asioista. Se on mukavaa.

Pikku Kakkosen Posti kirjoitti...

odotan listoja :)

Pete P. kirjoitti...

Jep, itsekin odotan vähän että mitä listasta tulee. Kirjotin sen tosiaan eilen yöllä klo 05 ja löysin sen tänään takin taskusta. Saa nähdä, pystynkö vielä perustelemaan valintani...

Yksi asia TOP-listalle parhaista asioista voisi melkein olla se, että löytää cooleja juttuja taskuista. Vaikka jotain pääsylippuja tai hyviä karkkeja tai listoja tai jotain.

Mutta tämä ei ollut listassa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...